Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, Denizli Aşkına hizmet etme sevdası ile çıkmış olduğu bu yolda seçim süreci içerisinde kendisine karşı gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Denizli halkına ve yurt dışında yaşayan Denizlililere teşekkür ederek, “Her nerede olursam olayım Denizli’ye hizmete devam edeceğim” dedi.
 
Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı. "25 yıllık belediye hizmetim, Ulusal ve Uluslarası boyuttaki yaptığım çalışmalar ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel sekreterliği görevim süresinde edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi Denizli için kullanma amacı ile çıktığım yolda Denizli halkının ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.  Kısa süre içinde bizleri sevdiler ve bağırlarına bastılar. Bizlere ve yaptıklarımıza inandıkları, Denizli’yi hep birlikte dünyanın göz bebeği bir kent yapacağımıza olan inançları nedeniyle destek verdiler.
Önceden de dile getirdiğim gibi Denizlimize hayırlı ve vizyoner hizmetler etme adına aday adayı olan herkes bizim arkadaşımızdır.
Bu süreçte Denizli Büyükşehir Adayı olan Sn. Osman Zolan’ı ve aday olacak olan arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.
 
Bizler Denizli’nin bir evladı olarak nerede olursak olalım her zaman Denizliye, Denizlilere ve Ülkemizin her noktasına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz kimseye küsmeyiz. Ülkemizin önüne koyduğu hedefleri hayata geçirme noktasında küskünlük değil, artık birlik beraberlik içinde çalışma zamanıdır.
Sevgi ve saygılarımla…"