Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, hayırseverlerin önünü açmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Denizli'de aday adaylığı sürecinin başladığı günden bu yana her gün ziyaretler yapan, Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, Denizli'nin önde gelen duayen işadamlarından, hayırsever Orhan Abalıoğlu'nu ziyaret etti. 
Denizli'ye 3 okul yapan, dördüncü okulun da temelini atacak olan, yaptığı hayırseverliklerle Denizli gündeminde sık sık yer bulan duayen işadamı Orhan Abalıoğlu'yla fikir alışverişinde bulunan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, Abalıoğlu'nun başta eğitim olmak üzere Denizli'ye kazandırdığı kurumlardan dolayı kendisine teşekkür etti. Cihan, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Denizli'de de hayırsever işadamları sayesinde şehrin bir çok ihtiyacı karşılanıyor. Sayın Orhan Abalıoğlu'na şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayır işinde yarışanlar kadar o hayra vesile olanlrdan da Allah razı olsun. Hep birlikte gelecek dönemlerde eğitim, sağlık başta olmak üzere toplumu ilgilendiren her alanda birlik beraberlik içinde çalışacağımıza, Denizli'yi dünya kenti yapacağımıza olan inancım tamdır. Biz hayırseverlerin önünü açacağız." dedi. 

"ÇEYREK ASIRLIKGEÇMİŞİM VAR"
25 yıllık belediyecilik tecrübesini Denizli'de hayata geçireceğini belirten Cihan, "Aday adaylığı süreci boyunca Denizli'nin mahallelerini, caddelerini, sokaklarını gezdik. Esnafımızla, vatandaşlarımızla samimi sohbetlerimiz oldu. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu mesajlar bize güç verdi. Denizli'ye hizmet etme heyecanımızı, aşkımızı artırdı. Nasip olursa, bizi uygun görürlerse Denizli'ye, ilçelerine yapacağım projelerim hazır. Denizli'yi vizyon kent haline getirmek için birikim ve tecrübemizi ortaya koyacağız. Her ilçeye özel projelerimiz var. Bunları zaman içinde açıklayacağız. İlçelerimizi kalkındıracağız. Hepsinin kendine has özelliğini ön plana çıkararak cazibe merkezi haline gelecekler" dedi.