CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylarının Kazım Arslan olduğunu sosyal medya üzerinden açıkladı. 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi adayların açıklanma süreci takip ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi için CHP henüz adayını açıklamamıştı. Öğle saatlerinde CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan adaylarının Kazım Arslan olduğunu açıkladı. Facebook’taki sayfasına "Denizli'mize ve partimize Sayın Kazım Arslan'ın adaylığı hayırlı ve uğurlu olsun. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda başarılar dilerim" diye yazan Çavuşoğlu’nun bu yazısının ardından birçok kişinin adaylıkla ilgili yorum yaptığı görüldü.
Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun adaylığını açıkladığı Kazım Arslan ise adaylığa layık görüldüğü için herkese teşekkür ederek, "Aylardır halkın içinde çalışıyorum. Adaylığımla ilgili böyle bir karar verildi. İnşallah Denizli’de çok çalışarak belediyeyi kazanacağız. Bana bu konuda güvenen başta genel başkanım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.