17 Aralık operasyonu ile iktidarın gerçek yüzünün ortaya çıkmaya başladığını iddia eden CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, iktidar partisinin şimdiye kadar en çok oy aldığı kesim olan kırsal kesimden başlamak üzere çözülmeye başlayacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, iktidarın 17 Aralık operasyonunun ardından başlattığı baskı ortamının geri teptiğini ifade etti. İktidar partisinin 30 Martta sadece Denizli’ye değil tüm Türkiye’ye hesap vereceğini belirten Çavuşoğlu, “Boyu kadar para kasası olanların, ayakkabı kutusunda milyon dolarları saklayanların, adı ak olup sadece para aklayanların hesap verme günü geliyor artık. Düne kadar saldıran kesimde olan AKP şimdi yolsuzluk operasyonun ardından savunma kısmına geçti. Daha bugün bir milletvekilini disipline sevk etler. Düne kadar el ele yürüdüklerini Haşhaşiler olarak adlandırılır oldu. Her yerde emniyet müdürleri görevden alınır oldu. Bugün HSYK’nın bünyesinde değişikliklere gidildi” dedi.

İnternette yer alan ‘Bir Recep İki Erdoğan’ videosuna atıfta bulunan Çavuşoğlu, “Durum şimdi aynı öyle oldu. Bir gün ak dediğini diğer gün kara diyen biri tarafından ülke yönetiliyor. Zamanında Zekeriya Öz’ü savunan Başbakan şimdilerde soruşturmanın ucu oğluna değdiği için onu vatan haini olarak lanse ediyor. Zamanında Genel Kurmay Başkanını yargılayan hukuk şimdilerde Erdoğan’nın oğlunu yargılayamıyor. Tüm bunların doğru anlaşılıp doğru bir şekilde söylenmesi gerekiyor” diye konuştu.

ÇÖZÜLMELER BAŞLIYOR  

Başkan Çavuşoğlu, “Artık AKP’den çözülmeler başlıyor. Özellikle AKP’nin büyük bir oy çoğunluğu olduğu kırsal kesimlerde insanlarımızı akın akın partimize geliyor. Denizli’deki bütün belediye başkan adaylarım bulundukları bölgelerde daha önce bazı nedenlerden dolayı ulaşılamayan yerlere ulaşır oldu. Adaylarımız her gün halkımızın içinde bire bir halkımızla birlikteler.  Gayet güzel bir tablo var. İnsanlarımızın dertlerine derman sıkıntılarına da çare oluyoruz. Daha önce AKP’ye en fazla oy verenler şimdiye kadar an az hizmet alanlar. Özellikle u bölgelerde yaşayanlar bu işten en çok rahatsız olanlardır” dedi.

ZOLAN MARIM’A TEŞEKKÜR ETMELİ

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, “Mevcut iktidarın en çok övündüğü şey yol ve park ama emin olun ki en çok övündükleri İncilipınar ve Adalet Parklarının yerlerini CHP’li başkan Ali Marım zamanında ayarlandı. Önemli olan yerin ayarlanması idi. Bunlar sadece bu bölgeleri çimlendirdi. Bunlara kalsa bu yerleri AVM dikerlerdi. Bu yüzden öncelikle Osman Zolan ve Nihat Zeybekci’nin Ali Marım’a teşekkür etmeleri gerekiyor. Denizli şimdiye kadar çok şeylerini kaybetti. Bunlar zamanında hiç inşaat izni olmayan yerde Demokrasi Meydanındaki alana bunlar izin verdiği için AVM dikildi. AVM dikilince Denizli Nikah Sarayını kaybetti. Ekonomi Bakanı Denizli’ye geldi ilimiz Pamukkale’yi kaybetti. Sümer’de yemyeşil olan alanda şimdi beton bloklar dikiliyor. Bunlardan Allah korusun memleketi. Bunlar Denizli’nin çok temiz bir havasının olduğunu söylüyorlar fakat Üçgen mevkisinde insanlar is yüzünden önünü göremiyorlar. Bunların bildiği tek şey Pazar ve park başka bir şey bilmiyorlar. Bunları yaptık diye hizmet yaptık sanıyorlar. Sayın Başbakan Denizli’ye birçok kez geldi fakat şimdiye kadar istihdam yaratan bir tane fabrika bile açmadı. Bu yüzden adınızın ak olması yetmiyor. Alnınızın da ak olması gerekiyor” şeklinde konuştu.