Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Honaz ilçe başkanlığı görevinde bulunan Serpil Güler’in listesindeki yönetim kurulu üyelerinin belediye bakanlığı için istifa etmesinin ardından CHP Genel Merkezi Güler’in yerine Yaşar Gündoğdu’yu atadı.
CHP Honaz ilçe başkanlığını 1 yıldan bu yana yürüten CHP Denizli'nin tek kadın ilçe başkanı Serpil Güler'in yönetiminde yer alan 12 kişiden 10 tanesi, belediye başkanı ve meclis üyesi olabilmek için görevlerinden istifa etmişti. Bunun üzerine CHP tüzüğü gereği Honaz ilçe yönetimin düştüğü açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından CHP Genel Merkezi, Honaz ilçe başkanlığına geçici olarak parti üyelerinden Yaşar Gündoğdu’yu atadı. 45 gün içinde olağanüstü genel kurula gidecek olan CHP Honaz ilçe başkanlığı görevini kongreye kadar Yaşar Gündoğdu yapacak. Atamanın ardından Honaz ilçesinde devir teslim yapıldı. CHP Honaz ilçe başkanlığında yapılan devir teslim törenine eski başkan Serpil Güler, yeni atanan Yaşar Gündoğdu, parti üyeleri katıldı.
CHP Honaz İlçe Başkanı Yaşar Gündoğdu Honaz’da güzel işler başaracaklarını belirterek, "İstifaların ardından genel merkezimiz bizi uygun gördü. Biz de en kısa sürede kongreye giderek yeni ilçe başkanımızı seçeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından eski ve yeni başkan el sıkışarak devir teslim törenini tamamladı.