Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 9 ilçede adayların eğilim yoklamasıyla belli olacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, partisinin aday belirleme yöntemlerini açıkladı. CHP’nin Denizli’de, 9 ilçede adaylarını eğilim yoklamasıyla, Büyükşehir ve Çivril’de ise kamuoyu araştırmasıyla adaylarını belirleyeceğini kaydeden Çavuşoğlu, diğer ilçelerin ise daha sonra adayların belirleneceğini söyledi.
Tüm ilçelerde ve büyükşehirde adayların eğilim yoklaması ile belirlenmesinden yana olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Acıpayam, Güney, Beyağaç ve Çameli’de adaylarımız daha önce belirlendi. Serinhisar, Honaz, Çardak, Baklan, Bekilli, Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy ve Çal’da ise eğilim yoklamaları yapılacak.Genel merkezimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril ilçesi için ise kamuoyu araştırması yapacak. Kale, Bozkurt, Babadağ, Tavas ve Buldan’da ise aday belirleme yöntemi çalışması sürüyor. Gönüllerin isteği bütün ilçelerde eğilim yoklaması olsun ancak karar böyle oldu. İlçelerdeki eğilim yoklamaları 24 Kasım’da yapılacak. Sonuçlar belli olduğunda bunları paylaşacağız" dedi.