CHP Denizli il teşkilatı, 2014 yerel seçimleri için ilçe belediye başkanlığı aday adayları arasında eğilim yoklamasını Gazi İlkokulu'nda yaptı.

CHP'liler Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Baklan, Bekilli, Çal, Çardak, Sarayköy ve Serinhisar ilçelerinin belediye başkan adaylarını belirlemek için Gazi İlkokulu'nda sandığa gitti.

Genel merkezden görevlendirilen parti meclisi üyesi ve milletvekillerinin gözetiminde bugün sabah başlayan oy verme işlemi akşam saatlerine kadar sürdü.

Oylama bittikten sonra sandıktan çıkan sonuçlara göre Baklan ilçesinden Ali Beşparmakkaya 33, Bekilli ilçesinden Mustafa Başkafa 58, Çal'dan Ahmet Hakan 195, Honaz ilçesinden Mevlüt Kurban 174, Çardak'tan Ali Altıner 64, Merkezefendi ilçesinden Arif Balkanay bin 20, Pamukkale'den İbrahim Vural 729, Sarayköy ilçesinden Rifat Kapancıoğlu 417 ve Serinhisar ilçesinden Hüseyin Gemi 181 oy alarak birinci çıktı.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, il binasında düzenlediği basın toplantısında, sandıktan çıkan sonuçları kesinleşmesinden sonra genel merkeze bildireceklerini söyledi.

Yapılan eğilim yoklamasını demokrasi şenliği olarak değerlendiren Çavuşoğlu, "Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın adaylarımızın sürekli olarak yanındayız. Yarış hala devam ediyor. Her ne şeklinde olursa olsun CHP'yi bir adım öne çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Yüksek oy alan adaylarımızı tebrik ederim." dedi.