Her seçim döneminde Ak Parti’nin gövde gösterisi yaptığı mitinglerin yenisi 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 18.00’de gerçekleştirilecek miting öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin başkanlığında hummalı bir çalışma içinde olan teşkilat mensupları ve gönüllü ordusu şehir karış karış gezerek halka AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katlımı ile yapılacak mitinge davet mektubunu ulaştırdı.

2004’TE BAŞARDIK

2004 yılında yapılan ilk kongresinin Denizli Atatürk Şehir Stadyumu’nda yapıldığını, o günden bugüne toplantıların ve mitinglerin Türkiye çapında ses getirdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin önderliğinde başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızı büyük bir heyecan ve coşku ile karşılayıp Denizli mitingini diğer illere örnek gösterilecek bir görkemde yapmak için teşkilat olarak gece gündüz çalışmaktayız. 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Denizli milletvekili adaylarımızın vatandaşlarımız ile kucaklaşacağı büyük mitingimize Denizli halkını davet ediyorum” dedi.

2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYORUZ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Denizli’de en güzel şekilde karşılaması ve uğurlanması için tüm çalışmaların titiz bir şekilde yapıldığını aktararak şöyle dedi: “ Bütün halkımızla birlikte 2023 hedefine doğru ilerliyoruz. Mitingimiz bunun bir ayağını oluşturuyor. AK Parti nasıl 2002 yılından beri bütün oyunlara, kumpaslara, lobilere rağmen milletle birlikte inançla yürüdüyse bundan sonra da bu yürüyüş sürecektir. Denizli bu yürüyüşte bizi hiç yalnız bırakmadı. Çarşamba günü saat 18.00’de Başbakanımızı Denizli olarak coşkuyla karşılayacağız” dedi.

Bakan Nihat Zeybekci herkesi mitingimize, bilge adamı kucaklamaya davet ediyoruz” diyerek Denizlilileri mitinge çağırdı.