Denizli’nin Bozkurt ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyeliği yapan 3 kişi Büyük Birlik Partisi’ne geçti.
BBP Denizli İl Başkanlığı tarafından parti merkezinde gerçekleştirilen toplantıda partiye katılımlar gerçekleştirildi. Bozkurt ilçesi Belediye Meclis üyeleri Hasan Çoban, Hüseyin Baytar ve Nihat İdar MHP'den istifa ederek, BBP’ye katıldılar. Aynı zamanda Belediye Meclis üyelerinden Hasan Çoban BBP’den Bozkurt Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır parti çalışmaları ve son dönemde Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet ettiği Bozkurt'a bu dönemde belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini belirten Hasan Çoban çalışmalarını başlattıklarını ve hızla sürdürdüklerini belirtti.
BBP İl Başkanı Süleyman Oruç ise Denizli’de bütün seçim bölgelerinde seçimlere katılacaklarını açıklayarak adaylık sürecini başlattıklarını anlattı. BBP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan da BBP'nin bu seçimlere 4'üncü parti olarak katılacağını ve bunun kendilerine büyük avantajlar sağladığını, bu seçimlerde bir çok bölgede ilçe seçim kurullarına ve sandık kurullarına üye vereceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından partiye katılan üyelere rozetleri takıldı.