Denizli'de yıllardır gazetecilik ve yazarlık yapan İbrahim İmamoğlu'na MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde MHP Denizli Milletvekili Adayı Emin Haluk Ayhan tarafından saldırıya uğradı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Delikliçınar seçim koordinasyon merkezine, Kulvar Gazetesi'nde yayınlanan reklam ücretini almak için gittiğini, fakat milletvekili Emin Haluk Ayhan tarafından saldırıya uğradığını belirti.
Gazeteci - Yazar İbrahim İmamoğlu, "Tahsilat için gittiğim seçim koordinasyon merkezinde oturmuş çay içiyordum. O sırada içeri giren MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan elindeki telefonu masaya bıraktıktan sonra üzerime geldi. 'Sen benim ve MHP hakkında nasıl yazı yazarsın' diyerek gırtlağıma yapıştı, 'Şaka yaptığımı mı sanıyorsun' sözünü defalarca tekrar ederek. Boğazımı sıkarak yere yatırdı. MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve partililerin de bulunduğu yerde üzerime çullandı. Ben de ilk önce şaka yapıyor zannettim. İşin şaka olmadığını anlayınca ben de ayağımla ittirdim ve üzerimden attım. Biraz oturduktan sonra kimseye bir şey demeden olay mahallini terk ettim." dedi. 
Milletvekili tarafından saldırıya uğrayan İmamoğlu, Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunduğunu belirtti.