Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden ve mahalle halkının sorunlarını dinleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Adayı Bilal Uçar, Acıpayamlı Esnaf Mehmet Oğulmuş’un da parti rozetini alkışlarla taktı. Eskiköy Mahallesinde bulunan Konyalı Kıraathanesinin sahibi olan 52 yaşındaki Mehmet Oğulmuş , AK Parti saflarına katıldığı için mutlu olduğunu belirterek “AK Partiye katıldığım için çok huzurluyum ve mutluyum benimle birlikte partide 20 kişi daha üye olacak. Durmak yok yola devam” dedi. Alkışlarla parti rozetini takan Milletvekili Bilal Uçar da Mustafa ağabeyimizi tebrik ediyorum. Onların desteği ile Acıpayam Ören mahallesinde daha da güçleneceğiz. Her geçen gün partimize katılımlar devam ediyor” dedi.

UÇAR’DAN HASTA ZİYARETİ
Acıpayam ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizi Milletvekili Aday Bilal Uçar,  Eskiköy Mahallesinde iki vatandaşı hasta yatağında ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Ak Parti Milletvekili Adayı Uçar,  Eskiköy mahallesinde 80 yaşındaki Süleyman Kızılhan’ı hasta yatağında ziyaret ederek hayır duasını aldı. Ziyarette Kızılhan, Bilal Uçar’a bu yaşına kadar sol partilere oy vermediğini belirterek, “Bilal Uçar vekilimiz buralara kadar gelerek bizi yalnız bırakmadı. Onların hatırı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oyumuz AK Parti ye olacaktır. Mecliste 400 milletvekili sayısına ulaşmamız dileğiyle oy kullanacağım” dedi.

95’Lİ ALİ KURT DEDE DEN VEKİLE DUA
Eskiköy mahallesinde ikinci hasta ziyaretinde yine mahallenin hatırı sayılır, isimlerinden Ali Kurt dedeye yaptı. 95 yaşındaki Ali dede, milletvekili Uçar’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek ona hayır duada bulundu.