AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, partisinin Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ ve beraberindeki ilçe yönetimiyle esnaf ziyareti yaptı. Ziyareti esnasında yolda karşılaştığı vatandaş ve çocuklarla el sıkışıp bir süre sohbet eden Uçar, ziyaret ettiği esnaflarla oturup çay içip onların talep ve dertlerini dinledi.

Bilal Uçar esnaf ziyaretlerinde Acıpayam'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verip amaçlarının esnafın ve bölge halkının istek ve sorunlarını yerinde dinlemek olduğunu söyledi. Esnaflar ise bölgenin sıkıntılarını vekilleriyle doğrudan paylaştı. Esnaflar bölgeden dünyaya ihraç edilen kromun ana merkezinin Acıpayam olduğunu, fakat maden ocağına giden yolun yıllardır yapılmadığını aktardılar. Acıpayamlılar, "Yolumuz ve suyumuz olursa ekonomik güç daha da artar. Bölgenin kalkınması hızlanır. Biz size, siz de başbakanımıza iletirseniz seviniriz" dediler.
Millevekili Uçar, Akalan Barajının başlayacağı müjdesini verdi ve Dodurga-Yazır Barajının da proje çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Ziyaretlerine sanayide devam eden Uçar, burada babası vefat eden sanayi esnafı Ahmet Selçuk'u da ziyaret edip başsağlı dileğinde bulundu. Kelekçi Kasabasına geçen Uçar ve beraberindekilere Belediye Başkanı Ramazan Acar bölge ve kasaba ile ilgili bilgi verip yapıaln çalışmaları anlattı ve sıkıntılarını dile getirdi. Başkan Acar; "Acıpayam Dalaman yolunun bitirilmesini, Dalaman Çayının ıslahı konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz. Kasabamızda atık su arıtma tesisi kurulması için bir çalışmamız var. Yine kasabamızın çevresinde bulunan birçok derenin ıslah çalışması var. Ayrıca Kelekçi merkezde karayolları sorumluluk alanı bitiyor. Buradan kasaba çıkışına kadar olan yol belediyeye ait bu konuda yardım istiyoruz" dedi.
Bilal Uçar da büyükşehir olmakla birlikte bu sorunları çözeceklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; "Kelekçi bölgesinin talep ve sıkıntılarını biliyorum. Hepsini çözeceğiz inşaallah. Meclis açılmasıyla beraber inşallah Denizlimiz büyükşehir olacak. Denizli büyükşehir olduğu zaman belde ve kasabalar mahalle olacak. Bizim Kelekçi de aynı şekilde mahalle olacak. Kanalizasyon, arıtma ve yol gibi ağır işleri büyükşehir belediyesi yapacak. Bu sorunları o zaman daha kolay ve hızlı çözeceğiz" dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile de görüşen Millevekili Uçar beraber Yatağan'a geçti.
Millevekili Uçar, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Hüseyin Dağ ile ziyaretlerini sürdürdü.