AK Parti Bekilli Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleşti.  Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, partililer ve delegeler katıldı. Salonu dolduran Bekillilere teşekkür eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Avni Örki kongrenin hayırlı olmasını diledi. Yeni yönetime başarılar dileyerek konuşmasını kısa tutan Örki yönetimi sahneye çağırarak hatıra fotoğrafı çekildi.

 ZOLAN HİZMETLERİ ANLATTI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Bekilli’de yapılan hizmetleri anlatarak , “Bekilli’de itfaiye ve cenaze hizmetlerimiz en üst seviyede çalışmaktadır. Yıllardır dokunulmayan suyu pompalayan salyangozun baştan aşağı bakımını yaptık. İnşallah nerde patlak ve susuzluk varsa çare olmaya çalıştık. Bekilli’de 2015’te 50 yıldan bugüne kadar yapılmış olan yatırımlardan daha fazla yatırım olacak bundan şüpheniz olmasın. 2014’te 4 milyona yakın yatırım yapmışız” dedi.

 ZOLAN’DAN BEKİLLİ’YE 12 MİLYONLUK YATIRIM SÖZÜ

 2015’te yapılacak yatırımları anlatmayı sürdüren Başkan Zolan, “ Şu anda Bekilli’de bulunan 150 tonluk su deposunun yaklaşık 14 katı büyüklüğünde 2000 tonluk su deposu yapacağız. Kanalizasyon açıkta akıyor, inşallah arıtma tesisinin 2015 yılında inşaatına başlayıp tamamlayacağız. Bazı köylerimizde kanalizasyon yok, oraların kanalizasyonlarını yapacağız. 8 km kanalizasyon hattı ve 15 km içme suyu hattı döşeyeceğiz. 2015’te Bekilli’ye 12 milyona yakın yatırım olacak .Denizli’ye daha çok yatırım yapabilmemiz için bizlere güç vermeniz adına sizlerden 2015 Haziran’da destek bekliyorum” dedi.

 VEKİLLER ANLATTI

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak sizler bizi baş tacı yaptınız bizler de sizi baş tacı yapacağız ve Bekilli çok daha güzel olacak. Kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Biz birbirimizi anlarız diyerek sözlerine başlayan AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, “Her ne kadar 30 Martta yol kazası yaşasak da birileri sevinmesin sizler bizi yalnız bırakmadınız. Ben inanıyorum ki Bekilli 2015 seçimlerinde 30 Mart’ı telafi edecek” dedi.


ÜZÜM ÜRETİCİLERİNİN
SORUNLARI ÇÖZÜLECEK
AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Bekillili üreticilerin sorunlarına değinerek “Burada üzüm konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Bunları görüşerek çözmeye çalışacağız. Üreticinin alın teri var bunu korumak kollamak boynumuzun borcudur. Kongrelerden sonra önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili Bekilli’de toplantı yapacağız” diye konuştu.

 2007’DEN BU YANA GÖREVDE

AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz “2007 yılından beri yürüttüğüm bu kutsal görevi yeniden bize layık gören tüm teşkilatıma saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerine başladı. Karagöz, “Her şeyin önce Hakk’a sonra halka hizmet olduğuna inanarak Allah rızası için el birliğiyle çalışıyoruz. 2015 seçimleri Denizlimiz ve ülkemiz açısından hayati önem taşıyor. Çok çalışıp onurla yürümeliyiz. Bekilli ilçe teşkilatının ilçe yürüyüşünü daha da güçlendirerek onurlandıracağız” dedi.

 İŞTE YENİ YÖNETİM

AK Parti Bekilli İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Halil Karagöz, Hakan Çomak, Mehmet Karadağ, Edip Bakırhan, Himmet Güler, Abdurrahman Akdoğan, Osman Adıbelli, Ayşe Gök, Nergül Arslan, Soner Arslan, Mehmet Şafak, Erdal Korkmaz, Seray Solak, Murat Türköz, Mehmet Yıkıcı.
İl Delegeleri: Ahmet Dinçel, Yaşar Halil Yiğit, Mustafa Malak, Mehmet Ali Gümüş, Mahmut Ulusoy, Ersan Ertuğrul, Musa Karagöz, Yusuf Canoğlu.