Partisinin il kongresi ve toplu açılış törenleri için geçtiğimiz Cuma günü Denizliye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli Geleneksel Türk Sporları Kompleksi’nde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Denizli Belediyesine övgü dolu sözler sarf etti. Denizli Belediyesi’nin inşa ettiği 155 milyon lira değerinde 30 projenin açılışı ile toplamda yatırım değeri 438 milyon lirayı bulan 51 eserin toplu açılışını törenle gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, açılışı gerçekleştirilen tesis, proje ve hizmetlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizli Belediyesi’nin yaklaşık 14 milyon liralık park ve çevre düzenlemesinin de hizmete alındığını ifade eden Başbakan Erdoğan, açılış töreninin gerçekleştirildiği Geleneksel Türk Sporları Kompleksi’nin de belediyenin bir eseri olduğunu ve bu sahanın Denizli’de ulusal ve uluslararası birçok yarışmaya ev sahipliği yapacağına inandığını söyledi.
Denizli Belediyesi’nin yıllardır yaptığı çalışmalar ve yatırımlar için defalarca Nihat Zeybekci ve Osman Zolan’a takdir ve teşekkürlerini belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de daha önce Adalet Parkı’ndaki toplu açılış töreninde verdiği büyükşehir müjdesini yineledi ve Denizli Büyükşehir Belediyesini de istediğini söyledi.

DENİZLİLİ VATANDAŞ DENİZLİ FARKINI HİSSEDİYOR

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Her ilimizin ayrı bir güzelliği var. Ben sizlerle burada farklı bir heyecanı, dinamizmi ve mutluluğu yaşıyorum. Ben Denizli Belediye başkanlarımızı huzurlarınızda tebrik ediyor, kutluyorum. Nihat Bey ve Osman Bey gerçekten Denizli’yi bir modern büyükşehir haline getirdiler. Denizli sınırlarına girdiğiniz zaman orada farkı hissediyorsunuz. Benim Denizli’de yaşayan vatandaşlarım da artık Denizli farkını hissediyorlardır.

Denizli ziyaretini değerlendiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Denizli Belediyesi’nin çalışmalarından övgü ile bahseden Başbakanımızın sözleri bizleri gururlandırdı. Bu övgü dolu sözler hizmet üretmede bize hız kazandıracak. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her Denizli’ye geldiğinde Denizli farklı kazanımlar elde ediyor. Bu ziyaretler Başbakanımızın Denizlimize verdiği değeri gösteriyor. Milletin efendisi değil, hizmetkarı olma gayesiyle çıktığımız hizmet yolculuğunda Başbakanımızı misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Hele çalışmalarımız için sarf ettiği sözler bizleri gururlandırdı. Başbakanımızla birlikte ülkemiz gibi Denizli de büyüdü, gelişti ve Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri oldu. Bizler, büyük düşünüp dünya standartlarındaki projeleri halkımızın hizmetine sunmayı ondan öğrendik. Sayın Milletvekilimiz Nihat Zeybekci ile birlikte çıktığımız hizmet yolculuğunda pek çok alanda önemli ‘ilk’lere imza atarken, gösterilen hedefler doğrultusunda Denizlimizi Ege Bölgesi'nin vizyon kenti yapmanın haklı mutluluğunu yaşadık. Bugün ise yine hedeflerimiz doğrultusunda milletvekillerimizle ve halkımızla el ele, yürek yüreğe vererek, Denizlimizi bir dünya kenti yapmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.