Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na yönelttiği eleştiri ise, başkanın kısa zaman önce taşındığı sitenin etrafındaki yol çalışmasına ve o yerin hemen yanındaki yolların görmezden gelindiğini ileri sürdüğü  durumuna  atıfta bulunarak yaptı. 
O yolların fotoğraflarını paylaşan Garip, “Gerzele mah. Mustafa Kemal Aykut cad. 531 ve 535 sokakları arasında kalan alanda Adaşehir sitesi mevcuttur. Adaşehir sitesinin sakinlerinden biriside Muhammet Subaşıoğlu’dur. Muhammet Subaşıoğlu’nun oturduğu konutun önü ve yan tarafı toprak yol iken kendisi taşınmadan birkaç gün önce o yer,  çok kaliteli bir asfalt ile yağmurdan ve yağıştan zarar görmeyecek şekilde Belediye çalışanlarınca ve belediye araç ve gereçleri ile asfaltlanmıştır. Ancak bu siteden itibaren hemen 15 metreden başlayarak yaklaşık 100 metre boyunca aynı cadde üzerinde 537 ve 539 nolu sokaklardaki yolların içler acısı durumu  görmezden gelinmiş, herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Paylaştığımız resimlerde görüldüğü üzere de yol özelliğini dahi yitirmiştir. Bu çukurlar Subaşıoğlu’nun oturduğu sitenin etrafı asfaltlanmadan önce bile yolda mevcut olan çukurlardır. Subaşıoğlu’nun oturduğu sitenin etrafına kaliteli asfalt dökmeyi icra eden zihniyetin bu sitenin hemen 15 metre ilerisinden başlayıp yaklaşık 100 metre boyunca aynı cadde üzerinde yoldaki çukurları görmezden gelmesinin kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Evinin 15 metre ilerisinden başlayıp yaklaşık 100 metre boyunca devam eden çukurlardan Belediye Başkanının haberi var ise neden gereği yapılmamaktadır, haberi yok ise bu şekilde nasıl vizyon belediyecilik yapılır, nasıl Merkezefendi’ye ve Denizliye hizmet edilir, bunun Denizli kamuoyunun takdirine sunuyorum.
Ayrıca kış aylarında Denizli genelinde meydana gelen kar ve yağmur yağışları nedeniyle deforme olan yolların hali vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Ama belediye bu yolların tadilatı noktasında önemli adımlar atmaması da üzücüdür” dedi.