AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Mayıs Cuma Günü Denizli’ye geleceğini açıkladı. Zeybekci açıklamasında 13 Mayıs’ın Denizli için düğün günü olduğunu belirterek, “Düğüne dostlar gelir, herkes gelir. Bu düğün Denizli’nin düğünü, Tüm Denizli Özay Gönlüm Meydanı’nda buluşalım. Bu coşkuyu tüm Türkiye görsün” dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18’nci kez Denizli’ye geliyor. 13 Mayıs Cuma Günü Denizli’ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önce saat; 17.00’de 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanında Denizli ile buluşacak. Ve halka hitabedecek. Ardından da toplu açılışlar yapacak.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilgili yaptığı açıklamada, Denizli’ye yine müjdelerin olacağını ve büyük projelerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Denizli halkına açıklanacağını ifade etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, miting programına tüm Denizli halkını davet etti ve; “Denizli için en anlamlı günlerden birini yaşayacağız. 2023 hedefinde Denizli’yi uçuracak projeleri Başbakanımız tüm Denizli halkına açıklayacak. 7den 70’e tüm Denizli halkı Özay Gönlüm Meydanı’nda buluşalım. Gelin canlar bir olalım. Denizli çatısı altında gücümüzü tüm Türkiye’ye tüm Dünyaya gösterelim. Yağmur da yağsa, fırtına da kopsa o gün Denizli Özay Gönlüm Meydanı’nda tek vücut olacak. Ben buna inanıyorum Başbakanımız mitingin ardından yine bazı yatırımların açılışını yapacak” dedi.