AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel ve İl Başkanı Avni Örki partiye katılan 100 gence il binası toplantı salonunda düzenlenen törenle rozet taktılar. Törende gençlere seslenen Milletvekili Yüksel; “Bu topraklara ve bu topraklara aşık milletimize hizmet için bir yola çıkıyorsunuz. Bu çıktığınız yol, cesaret ve fedakârlık gerektiren bir yoldur, sizleri bu özgüveninizden dolayı kutluyorum” dedi. 


AK Parti il binası toplantı salonunda düzenlenen törenle Denizli İl Gençlik kollarına 100 gencin katılım rozetleri takıldı. Düzenlenen rozet takım törenin de İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Halil Sağlam, İl Başkanı Avni Örki ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel hazır bulundu. AK Partinin tüm Türkiye de halkın teveccühünü kazanan bir parti olduğunu belirten il başkanı Avni Örki, partiye yeni katılan gençlere ülke ve millete hizmet etmenin keyifli ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir iş olduğunu, bu hizmete talip olan gençlerin sayısının artması gerektiğini söyledi. Başkan Örki’nin ardından konuşan Milletvekili Mehmet Yüksel, Siyasetin uzun soluklu ve fedakârlık isteyen bir hizmet makamı olduğuna işaret etti. Yüksel gençlere şöyle seslendi; “Atalarımızın yaşadığı, doğduğumuz, büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz bu topraklara, ülkemize ve milletimize hizmet etmek gibi en temel bir göreve sahibiz. Bu topraklarda yaşayan her bireyin en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi en temel hakkıdır. Bunun sağlanabilmesi için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmak ve ülkemizin geleceğine yön vermek zorundayız. Yeter ki yeni yetişen neslimiz, gençlerimiz bu bilinç üzere kendi yarınlarına yön versinler ve yarınlarını inşa etsinler. Bugün yaşamınızın önemli olan dönüm noktalarından birini yaşıyorsunuz, tarihi bir ana birlikte şahitlik ediyoruz. Bu topraklara ve bu topraklara aşık milletimize hizmet için bir yola çıkıyorsunuz. Bu çıktığınız yol, cesaret ve fedakârlık gerektiren bir yoldur. Bu yol ülkesini düşünenlerin, memleketine aşık olanların yoludur” dedi.


Gençlerimiz Kendini Çok İyi Geliştirmeli…

Konuşmasında gençlere önemli görevler düştüğünün altını da çizen Yüksel; “Siz gençlere bu yaşlarda önemli görevler düşmektedir. Kendinizi iyi geliştirmelisiniz, en iyi eğitimi alıp, teknolojik atılımları sizler gerçekleştirmelisiniz, ilimde ve fende ortaya koyacağınız başarı ülkemizin başarısı olacağı bilincini asla aklınızdan çıkarmamalısınız. Kendinizi yetiştirdiğiniz de ve geliştirdiğinizde iş hayatında en iyi yerlere sizler talip olmalısınız ve sizler en iyi yerlerde görev almalısınız. Asla birliğimize ve beraberliğimize gölge düşürmeden, dayanışmamızı en üst seviyelere taşıyıp, mutlu ve güzel yarınların, aydınlık gelecek hayalinin gerçekleşmesini hep birlikte oluşturmanın çabası içinde olmalıyız. Bizler de bu konularda, hizmet yolculuğunda üzerimize düşen her şeyi yapmanın gayreti içinde olacağımızı bilmenizi isterim. Sizler bu milletin yarınlarısınız. Ülkemizi başarıyla ileriye taşıyacak, yarınlara başarıyla ulaştıracak siz gençlerdir. Sizleri bu özgüveninizden dolayı yürekten kutluyorum” dedi.

Gençlik yıllarında yaşadığı siyasi deneyimlerini ve ilk siyasete nasıl girdiğini gençlerle paylaşan Milletvekili Yüksel ve İl Başkanı Avni Örki törene katılan yaklaşık 100 gencin rozetlerini taktı ve onlarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.