CHP Denizli MerkezEfendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay, ASKF ve Denizli'de görev yapan hakemleri ziyaret etti. Onların sorunlarını dinledi.

Denizli Atatürk Stadyumunda ki bölge merkezlerinde gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığını ziyaret eden Balkanay, burada ASKF Denizli Şubesi Başkanı Feyyaz Çeşen ve ilgili spor adamlarıyla bir araya geldi. Denizli de amatör spor ölçeğinde sporun her dalında daha nitelikli adımlar atılması için yerel yöneticilerin sorumluluklarına değinen Balkanay, içinde sadece futbol olmayan bir spor camiasını Denizli de şaha kaldırmak istediklerini söyledi. İlk olarak spor komplekslerinin daha nitelikli alanlara dönüştürülmesi gerektiğini kaydeden Balkanay, sporculara verilen desteklerin de arttırılacağına vurgu yaptı.

ASKF Denizli Şube Başkanı Feyyaz Çeşen de, Balkanay’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyet dile getirirken, Denizli de ki amatör spor camiasının daha iyi yerlere gelebilmesinin önemine değindi.

Burada ki ziyaretin ardından ilimizde ki liglerde görev yapan hakemleri de ziyaret eden Balkanay,  İl Hakem Kurulu Başkanı Sinan Baş ve hakemlerle bir araya geldi.  İl Hakem Kurulu Başkanı Sinan Baş, Denizli de görev yapan hakemler ve faaliyetler hakkında bir sunum yaparken ayrıca yaşanılan sorun ve istekleri Balkanay’a iletti. Hakemlere proje ve hedeflerini anlatan Balkanay, Denizli de sporun her alanında görev yapan branşlara destek vereceklerini söyledi. Hakemler için donanımlı bir eğitim ve spor kompleksi yapılması için bir takım projelerinden bahsetti.