Denizli’de CHP Merkezefendi İlçe Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, seçim çalışmalarına devam ediyor. Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Gürücü’yü makamında ziyaret eden Balkanay, Gazi Bulvarı üzerinde vatandaşlarla ve esnafla görüştü. Dünyaya geldiği Şiriköy beldesine de giden Balkanay, kahvehanede vatandaşlarla sohbet ettikten sonra 
Şirinköy İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere okul çıkışında çeşitli kırtasiye malzemeleri ve balon hediye etti. Seçim çalışması kapsamında gittiği her mahallede kendisine gösterilen ilgiden mutlu olduğunu, Merkezefendi İlçesinde Belediye Başkanlığını kazanacağını ifade eden Balkanay, “Özellikle Gazi bulvarı üzerindeki esnaf caddenin araç trafiğine kapatılmasından sonra büyük mağduriyet yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Benimde bu cadde ile ilgili olarak hazırladığım önemli projelerim var. Başkan olarak seçildiğimde yaşanan bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak projemi hemen hayata geçireceğim. Ancak ilk olarak bu dayatmacı ve ‘ben yaptım oldu’ anlayışı ile hareket eden zihniyetten kurtulmak şart.” Dedi.

Seçim çalışmaları sürecek

Yerel yönetimlerin daha çok insan odaklı hizmet anlayışı içinde var olacağını söyleyen Balkanay, bu hedef doğrultusunda sorunları o bölgede yaşayanlarla birlikte çözmenin önemine değindi. Bu doğrultuda her türlü paylaşım ve fikir alışverişinde bulunmaya hazır olduklarını kaydeden Balkanay, “Halkın istek, sorun ve siyasilerden neler beklediklerini çok iyi biliyoruz. Eksikler neler, neler yapılmalı, sorunlar ne? Hedefimiz halkın huzur ve refahını korumak olacak. Yaptığımız çalışmalarla tüm sorunları yerinde tespit ettik. En iyi hizmet için tüm hazırlıklarımız tamam.” Dedi. Merkezefendi ilçesine bağlı tüm mahalleleri seçime kadar ziyaret etmeye devam edeceklerini, halktan alacakları destekle ‘Halkın İktidarını’ kuracaklarını anlatan Balkanay, “Denizli belediyecilik anlayışını Merkezefendi ilçesinde yapacağımız çalışmalarla değiştireceğiz. Geniş katılımlı halkında içinde olduğu projeleri hayata geçireceğiz. Yaşanan sıkıntıları, beklentileri ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Halkımıza sorarak, onlarında görüşünü alarak, hizmetleri ard ardına yapmaya başlayacağız. Merkezefendi, sevginin ve saygının hakim olduğu bir ilçe olacak.” şeklinde konuştu.