Merkezefendi için toplam “41+41” olmak üzere 82 proje geliştiren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay, seçim ofisini yoğun bir katılımla hizmete açtı.

Gazi İlkokulu yanında hizmete giren ofisin açılışına CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural ve çok sayıda partili katıldı. Misafirleri eşiyle birlikte karşılayan Balkanay, açılışa katılanlar ile tek tek ilgilendi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği açılışta Pamukkale İlçe Başkanı Yurtseven, seçimler yaklaştıkça coşkunun arttığını ifade ederek iktidar yürüyüşlerinin sürdüğünü belirtti. İl Başkanı Çavuşoğlu ise iktidarın yolun sonuna geldiğini ifade ederek, “30 Mart’ta yerel iktidarı sonrasında ise iktidarı alacağız” dedi.

Açılış öncesi katılımcılara seslenen Balkanay ise yağan yağmura atfen, bereketli bir günde halkın belirlediği yerde seçim ofisini açtıklarını belirtti. Şeffaf siyaset çizgisiyle Denizli ve halkı için hizmet edeceklerini ifade eden Balkanay, on yıldır Denizli’nin elle tutulur bir hizmet alamadığını da sözlerine ekledi. Konuşmasının bir bölümünde ilçeye adını veren Merkezefendi’den de bahseden Balkanay, Merkezefendi’nin 41 çeşit baharatla şifa dağıttığını, kendisinin de 41+41 olmak üzere toplamda 82 proje ile onun yolunda ilçeye hizmet edeceğini belirtti.

Kurdelenin kesilmesiyle açılışı yapılan seçim ofisinde Merkezefendi Belediyesi için amblem yarışmasına katılan ve dereceye girenlere ödülleri verildi. Konuklara mesir macunu da ikram eden Balkanay, basın emekçilerine özel olarak hazırladığı hediyeleri de takdim etti.