Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay, Denizli Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. 
Denizli Genç İşadamları Derneği gibi bünyesinde farklı sektörlerden ve daha çok genç neslin yer aldığı bir yapılanmanın kendileri için önem taşıdığını ifade eden CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay, ziyarette Başkan Sadık Emre Çaputçu’ya teşekkürlerini iletti. Balkanay, insanların örgütlü olmasının ne kadar önemli olduğunu bildiğini, gökkuşağının renkleri gibi her renkten insanın tek çatı altında toplanabildiğini ve DEGİAD’ın da bu anlamda önemli bir yapılanma olduğunu vurguladı. 
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak hedeflerini paylaşan Balkanay, “Mevcut süreç hakkında konuşmamız gerekirse,şehirlerin fiziki yapılarında ve kentte yaşayanların hayat standartlarında sorunlar var. Gerek dünyada, gerekse ülkemizde ve şehrimizde, farklı sosyal ve mesleki yapılardan oluşan bu katmanlar, mutlu ve huzurlu değiller. Ancak doğru uygulamalar fayda sağlayacaktır. Önemli olan zaten var olan gökkuşağının tüm renklerini barış ve huzur içerisinde yaşatmamız ve sosyal adaleti sağlamamızdır. Ancak bunu, yaşadığımız çağın kurallarına göre yapmalıyız. Geleceğe daha doğru izler aktarabilmeliyiz. Yani tarihi bir sorumluluğumuz var. Örneğin, kentin geleceğini kurgulayan stratejik çalışmalar daha bilimsel ve detaylı bir inceleme ile yapılmış olsaydı, bugün kent merkezimiz daha zengin bir yapıya sahip olabilirdi" dedi.
DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu da, Denizli’de söz sahibi olan önemli STK’lardan biri olduklarını ifade ederek, bu anlamda Denizli için atılacak adımlarda destek verebileceklerini söyledi.