İSTANBUL (CİHAN)- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, bir programa katılmak üzere geldiği binanın asansöründe mahsur kaldı. Yaklaşık 5 dakika asansör içerisinde bekleyen Bağış ve beraberindekiler, asansör anahtarının getirilmesiyle dışarı çıkabildi. Terlemiş olduğu gözlenen Egemen Bağış, “Asansör içerisinde unutamayacağımız bir macera yaşadık.” yorumunu yaptı.
    Egemen Bağış, Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyelerinin daveti üzerine derneğin binasına geldi. Bağış ve beraberindekiler, 3. katta bulunan dernek binasına asansörünü kullanarak çıkmak istedi. 4 kişilik asansöre 7 kişi binmeye kalkınca asansör binanın 3. katına gelmeden durdu. Asansör dışında kısa süreli panik yaşanırken, bir görevli asansör anahtarını getirdi. Görevliler anahtarla asansörün kapısını açtıktan sonra Bağış ve beraberindekiler asansörden çıkarıldı.     
    Egemen Bağış olayla ilgili, “Asansörün azizliğine uğdarık. Asansör içerisinde birlikte unutamayacağımız bir macera yaşadık.” yorumunu yaptı. Bağış, dernekten ayrılırken merdivenleri kullanmayı tercih etti.

CİHAN