Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı  Ümit Bahtiyar seçimlere sayılı günler kala ikinci  mitingini Bağbaşı mahallesinde  gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalığa hitabeden Bahtiyar’ın  adeta gövde gösterisine dönüştü.
MHP adayı Bahtiyar’ın mitingine Genel  Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin  Haluk Ayhan, İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Büyükşehir adayı Ali İpek, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar,  meclis üyesi adayları ve binlerce vatandaş katıldı.
“DESTEK İSTİYORUM”
Bahtiyar’ın kürsüye çıkmasıyla birlikte coşku ve sevgi doruğa çıktı. “Ümit, sen bizim her şeyimizsin”
“Başkan Ümit”, “Bozkurt Ümit” sloganları arasında konuşmasına başlayan Bahtiyar, “Yeni, modern, yaşanılabilir, insanların mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşadığı yeni Pamukkale’yi kurmak için yola çıktık. Sosyal alanlarıyla yaşamın renklendiği bir Pamukkale için yola çıktık. Pamukkale’yi ortak yönetimin, turizmin, sanatın ve kısacası dünya ölçeğinde bir vizyonun ilçesi yapmak için aday olduk. Bunun için sizlerden destek istiyorum” dedi.
“PAMUKKALE’Yİ HAŞLKTAN KOPARDILAR”
Pamukkale’nin halktan koparıldığını ileri süren MHP adayı Bahtiyar, “Yaklaşık 2 ayı geçkin bir süredir Denizli’yi karış karış dolaşıyorum.  Gittiğim bölgelerde yıllardır bu ilde yaşayıp da Pamukkale’ye gitmemiş insanlarımızın olduğunu gördüm.  Allah bize bu görevi nasip ederse ilk işlerimiz arasında Denizli halkını Pamukkale ile yeniden kucaklaştıracağız. Belediye imkanlarıyla hafta sonları  Pamukkale’ye ücretsiz tur düzenleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz uluslararası festivalle Dünya, Pamukkale’yi konuşacak. Ben size çağdaş belediyecilik anlayışı, sanatı ve sanatçıyı öne çıkaran, gelen turistlerin gezmekle bitiremeyeceği bir Pamukkale vaat ediyorum. Ben, ekibime ve 15 yıllık belediyecilik tecrübeme güveniyorum” ifadelerini kullandı.
YOĞUN İLGİ 
Bahtiyar’ın konuşmasının ardından  patlatılan konfetiler renkli görüntülere sahne oldu. Mitingin sonunda vatandaşlar Bahtiyar’la  fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Bahtiyar,  kendisine gösterilen ilgilen zaman zaman ezilme tehlikesi atlattı. Coşku, gece geç saatlere kadar devam etti.  
“İŞÇİLERLE BULUŞTU”
Bahtiyar dün de Fakülte-Çamlık, İncilipınar,  Fatih ve Aktepe minibüs duraklarını ziyaret  etti. Organize Sanayi bölgesinde işçilerle bir araya geldi.