Arslan, daha sonra çamlıktan başlayarak Lise caddesine ve çınardan Atatürk caddesinden çınara kadar Esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Arslan İstanbul Çağlayan adliyesinde yaşanan saldırı sonucunda alınan önlemler vatandaşımızı adliye önünde uzun kuyruklar oluşturmasına neden olmuştur.
Güvenlik önemli, ancak vatandaşların kuyruk oluşturmasına neden olan bu durumun düzeltilmesi için, ilave bir kapı yapılmasına ihtiyaç vardır, bu da hemen yapılmalıdır dedi.


Arslan,13 yıllık iktidar partisi ülkemizde güvenlik anlamında yetersiz kaldığı için İstanbul Çağlayan adliyesine saldırı meydana gelmiş, Faturası avukatlarımıza ve adliyeye gelen vatandaşlarımıza kesilmiştir. Asıl işi vatandaşın güvenliği olan iç işleri bakanlığı adliye girişlerinde, avukatlarımızın ve vatandaşın Canını bezdirmiştir. Bunun bir an önce giderilmesi gerekir dedi. Kazım Arslan arkadaşları ile birlikte, Çamlık’dan başlamak üzere Lise caddesindeki Esnafları ziyaret etmiş, sorunlarını dinlemiş, yaşadıkları sıkıntıları öğrenmiş, çözümünün CHP İktidarında olduğunu söylemiştir. Bu konuda CHP iktidarında esnafımıza ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar Sıfır faizli kredi kullandıracağız. Esnafın sırtındaki vergi yüklerini hafifleteceğiz. KOSGEB’in proje özelindeki desteklerini arttıracak, işyerine özel uygulamaların önünü açacağız. Esnafında şirketler gibi kira araç gideri vb işyeri masraflarının vergiden düşebilmesini sağlayacağız. Kredi kefalet kooperatiflerini güçlendirecek kredi miktarlarını arttıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kredi öder gibi kendi Dükkanı’nın sahibi olmasını sağlayacağız dedi. Önümüzdeki Günler'de Resmi Daire ziyaretleri devam edecek ve Esnaflarımızda gezilecek, sorunlarının tespitine devam edilecektir.