Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, ilçeleri tek tek gezerek çalışmalarını sürdürüyor. 
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ile birlikte Buldan ve Serinhisar ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. MHP heyeti Buldan’da esnafları ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı. İpek yaptığı konuşmada, Büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak için MHP’den aday olduğunu belirterek, “Önce siz vatandaşlarımızın desteği, Allah’ın da yardımıyla bu işi başaracağız. MHP olarak yerel yönetimlerden başlamak üzere Türkiye’nin yönetimini, milletimizin desteğiyle devralma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.
Buldan ziyaretinin ardından MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Serinhisar Belediye Başkan Adayı Halil Öztürk birlikte Serinhisar’a geçti. MHP heyetini Serinhisar’da İlçe Başkanı Mehmet Averi ve Serinhisar Ülkü Ocağı Başkanı karşıladı.
MHP heyeti Serinhisar Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Burada da vatandaşlar bir araya gelen MHP heyeti, sorunları dinleyerek çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.