Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, ilçe gezileri kapsamında gittiği Buldan ilçesi Karaköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. 
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, ilçe gezilerine devam ediyor. Buldan’da Karaköy’e giderek, MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Habib Kızılöz ve çok sayıda partili ve vatandaşlarla buluşan Ali İpek, ilçe ve köylerin içler acısı bir durumda olduğunu, köylere hiç bir şekilde hizmetin götürülmediğini, mevcut belediyenin köylüleri bir başına bırakmasına rağmen halen daha Denizli’yi vizyon kent olarak tanıtmaya çalıştığını söyledi.
Konuşmasında hayvancılıktan çiftçiliğe, tekstilden turizme kadar ilçelere hatta köylere istihdam sağlanacağını söyleyen MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, "Önce insanların yaşam seviyesi yükseltilecek. Tüm köylere kültür merkezleri açılacak. Üreticiye her anlamda destek verilecek. Daha da ötesi ilçelerimize yapacağımız tesisler sayesinde ilçeler arası kültür ve doğa turizmi başlayacak. Bugüne kadar ekonomik imkanı olmayan aileler, hafta sonları televizyon karşısından kalkıp, çoluğu çocuğuyla bizim tahsis edeceğimiz ücretsiz otobüsler ile başka ilçelere gidip oraları tanıyacak. Bu sayede ilçelere düzenlenecek olan turistik gezilerle, turlarla o ilçelere de istihdam sağlanmış olacak" dedi.
Ali İpek vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini ve not ettiklerini belirterek, "Bizim önceliklerimiz belli. Önce vatandaşa hizmet gidecek. Hizmet götürdüklerini söyleyenlere hizmetin nasıl gittiğini göstereceğiz. Bizim önceliğimiz önce vatandaş. Önce vatandaşın şikayetlerini ortadan kaldıracağız. Üreticinin de tüketicinin de yüzünün güldüğü bir Denizli yaratacağız" şeklinde konuştu.