AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 8 Haziran 2012/Cuma günü Denizli’ye gelişini düğüne benzettiğini belirterek herkesi düğüne davet ettiğini söyledi.
Milletvekili Zeybekci  il baskani Avni Orki Milletvekili Mehmet Yuksel  Sarayköy, Babadağ, Buldan, Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerinin parti teşkilatlarını ziyaret ederek Başbakan Erdoğan’ın gelişi hakkında vatandaşları ve partilileri bilgilendirdi.
8 Haziran 2012 Cuma günü 14:30’da düğünün başlayacağını ifade eden Milletvekili Nihat Zeybekci, şöyle dedi:
‘Başbakan Erdoğan'ın Cuma günü parti il kongresine ve bir dizi açılışa katılmak üzere Denizli'ye geleceğini ifade eden Milletvekili Nihat Zeybekci şöyle dedi:
‘Sayın Başbakanımız Denizli'ye 10 yılda 22. defa geliyor. Tabii bu kongre bizim için, Denizli'miz için son derece önemli kongrelerden bir tanesidir. Sayın Başbakanımızın Denizli'ye olan ilgisini gösterecek olan bir kongre ve açılış töreni olacak. Bütün Denizlililere verilmiş olan hizmetlerden duydukları memnuniyetin bir göstergesi olacak. Bunun bir Denizli meselesi olarak görülmesini istiyoruz. Sonuna kadar destek istiyoruz, illa ki destek istiyoruz. Türkiye'de iddiamız, yaptığımız bu kongre ve açılışta bir numara olmak. Türkiye'de stadyumda kongre yapan ilk şehir Denizli’dir. Bugün de inşallah bunu daha ileri boyuta taşıyarak, muhteşem bir şov haline dönüştürmeyi de inşallah teşkilatımızla, belediyemizin de üstün gayretleriyle beraber gerçekleştireceğiz’ dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kongre ve açılış töreninin Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde yapılacağına dikkat çekerek, ‘Başbakanımız Erdoğan, 8 Haziran 2012 günü Cuma günü namazını Denizli’de kılacak şekilde kente gelecek. Cuma namazı sonrası saat 14:30’da Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde açılış ve kongreye katılacak. Ardından da valilik ve belediye ziyareti yapacak. Daha sonra diğer programlarına katılmak üzere kentimizden ayrılacak. Başbakanımız, 10 yılda 22. defa Denizli’ye geliyor. Bu kongre Denizli için son derece önemlidir. Sayın Başbakanımızın Denizli’ye olan ilgisi gösterecek kongre ve açılış töreni olacak. Ben bütün Denizli’den, 10 yıldır hükümet olarak 8 yılda belediye olarak duydukları memnuniyeti göstermelerini istiyorum. Bu düğüne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Buradan döndükten sonra MGK’da, Bakanlar Kurulu’nda, Salı günü de meclisteki grup toplantısında Denizli’den övgüyle bahsedeceğine inanıyorum. Bütün Denizli’mizin bize bu alanda destek vermesini istiyoruz. Türkiye’de iddiamız, yaptığımız kongre ve açılışta 1 numara olmaktır. Türkiye’de ilk stadyumda kongre yapan şehir biziz. Yine bir ilke imza atacağız’ dedi.