AK Parti Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk ve Ak Parti Çameli İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar’ı TBMM’nde ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmede, Çameli’nin  geleceği ele alındı.
AK Parti Çameli  İlçe Başkanı Hüseyin Türk ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Denizli milletvekillerini TBMM’de ziyaret ederek Çameli’ye yapılması planlanan ve mevcutta devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
İlçe Başkanı Türk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonrasında Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti grup toplantısına katıldı.Heyete TBMM’e eşlik eden Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Denizli’nin çözüm bekleyen sorunlarının yanı sıra lokal çözümler bekleyen Çameli’nin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Zeybekci, ‘Denizli milletvekilleri olarak hemşerilerini mecliste ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çameli’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını görüştük her zamanki gibi konuların yakından takipçisi olacağız.ded’
AK Parti Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretin ardından  Denizli milletvekilleri Nihat ZEYBEKCİ, Mehmet YÜKSEL, Nurcan DALBUDAK ve Bilal UÇAR’ın katılımıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.