Seçim çalışmaları kapsamında Denizli merkez ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Çameli ve Serinhisar’da vatandaşlarla buluştu. İlk ziyaretini AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı’na yapan Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, partililer ile seçim çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Dr. Ramazanoğlu, daha sonra Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi'nde pazar yerindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan Dr. Sema Ramazanoğlu, Çamelilerden 1 Kasım'da yapılacak seçimler için destek istedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, Çameli'nin her seçimde üzerine düşeni yaptığını belirterek, " Çameli bizim yüz akımız" dedi.

Yatırımlar devam edecek
Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Çameli ziyaretinin ardından Serinhisar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Serinhisarlılarla sohbet eden Dr. Ramazanoğlu, mahalle temsilcileri ile seçim öncesinde istişarede bulundu. Serinhisar'ın gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirten Dr. Ramazanoğlu, "Serinhisar yapılan yatırımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Serinhisar bundan sonra da hak ettiği yatırımları almaya devam edecek" diye konuştu. Çameli ve Serinhisarlıların yoğun ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Ramazanoğlu, “1 Kasım'da Türkiye’nin yüzünü güldürecek sonuç elde edeceğimize inancımız tam” dedi.

DEKADER'e ziyaret 
Dr. Ramazanoğlu, son olarak Denizli Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim ve Kültür Derneği’ni (DEKADER) ziyaret etti. Dernek Başkanı Sevgi Çölhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız kadınlarımızın sıkıntılarına ortak olmak ve sorunlarını çözme anlamında elimizden geleni yapmak” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu ise, DEKADER’in kadınlara sahip çıkılması noktasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Bizler her konuda yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Dr. Ramazanoğlu, toplantı sonunda üyeler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.