AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Denizli kent merkezinde bulunan konfeksiyon atölyelerini ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan projeleri anlatan Milletvekili Adayı Tin, özellikle işsizliğin önlenmesi ve genç istihdamının artırılmasına yönelik getirilecek vaatleri aktardı. Asgari ücretin AK Parti iktidarında 1300 lira olacağını söyleyen Tin, çalışan emeklilerden kesintinin ise tamamen kaldırılacağını söyledi. KOBİ’lere ve esnaflara düşük faizli kredi uygulamasına devam edileceğini dile getiren Milletvekili Adayı Tin, çalışanlara, esnafa, KOBİ’ye, taşeron işçilere, kamu kesimine, sanayiye, gençlere, emeklilere, kadınlara ve her kesime yönelik ortaya koydukları vaatlerin tek başına AK Parti iktidarında hükümet programına dönüşerek tamamının hayata geçirileceğini vurguladı. 

“Ekonomi gençlerimizle büyüyecek”
Gençlerin gerek iş kurması gerekse istihdama katılması noktasında önemli çalışmaların bulunduğunu aktaran Tin, şöyle konuştu: “Ekonomimizin gelişimi ve üretimin devamlılığı için gençlerimiz olmazsa olmazımızdır. İş hayatında gençlerimizin dinamizmine büyük ihtiyacımız var. AK Parti iktidarında ülke ekonomisi gençlerimizle birlikte büyüyecek. Gençlerimizin istihdamına yönelik ise büyük bir adım atıyoruz. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşını bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Bu destek genç istihdamına önemli bir katkı sağlayacak. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar hibe destek sunacağız. Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize ise 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz” dedi. 

Vatandaşlara aşure ikram etti 
Milletvekili Adayı Tin, konfeksiyon atölyeleri ziyaretinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy İlçesi’nde yapımı tamamlanan otogar ile birlikte itfaiye binası ve toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Denizli Ticaret Odası’nın Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure etkinliğinde de bulunan Tin, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.