AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Babadağ ve Honaz İlçesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tin, ilk olarak Babadağ’ın Bekirler, Mollaahmetler ve Kelleci mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Türkiye’de istikrar için tek başına iktidara ihtiyaç duyulduğunu sık sık vatandaşlardan duyan Tin, “Bu konu Şahin Tin’in milletvekili olması konusu değildir. Bunun önemi de yoktur. 1 Kasım seçimleri ülkenin geleceğini, bekasını belirleyecek. Seçimlerin ülkemiz açısından önemi büyük. Bu nedenle tek başına güçlü bir iktidara ihtiyaç var. Bu konuda halkımıza büyük görev düşüyor” dedi. Milletvekili Adayı Tin, Babadağ programının ardından Honaz’a geçti. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve çalışanlarla Honaz Belediyesi’nde bir araya gelen Tin, burada bir süre sohbet etti. Honaz’ın hem sanayi hem tarım üretimi açısından önemli bir merkez olduğunu belirten Tin, “Bilindiği üzere Honaz, kirazıyla ünlü. Tarımsal üretim çeşitliliği ve üretimi açısından ise zengin bir ilçemiz. Ayrıca Honaz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni sınırlarında barındırıyor. Yani ilçemiz hem tarımsal üretim hem de sanayi üretimi açısından önemli bir merkez” dedi.

Ulaşımda dev yatırımlar sürüyor
Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaklık Lojistik Merkezi’ne dikkati çeken Tin, “İşletmelerimizin rekabet güçlerini artıran, pazarlama imkanlarını kolaylaştıran, kombine taşımacılığı daha etkin hale getiren bu merkezimizden; ihracat ürünleri gümrüklenerek direkt İzmir limanlarına oradan da dünyanın dört bir köşesine ulaşıyor. Bu da ihracatçımızın ve sanayicimizin elini güçlendiriyor” dedi. Denizli’nin ulaşımdaki birçok sorununun AK Parti döneminde çözüme kavuştuğunu, bu konuda birçok yatırımın da devam ettiğini anlatan Tin, şöyle konuştu: “Ulaşıma ülkemizde olduğu gibi Denizli’de halen devasa yatırımlar yapılıyor. Onlardan bir tanesi Denizli-Aydın-Burdur Otoyol Projesi. Seçim beyannamemizde de bulunan bu proje hayata geçtiğinde Denizli’de ulaşım anlamında yeni bir dönem başlamış olacak.”

Tünel yapımı devam ediyor
Çevre yolundan Antalya Karayolu’na bağlantı sağlayacak 2600 metre uzunluğundaki Honaz Tüneli yapımının devam ettiğini kaydeden Tin, “Denizli Antalya Çevre Yolu Projesi Honaz Tüneli inşaatı hızla devam ediyor. Bu tünel de açıldığında Denizli ulaşımda çağ atlayacak. Denizlimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Milletvekili Adayı Tin, belediye ziyaretinin ardından Honaz İlçesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.