Colossae Thermal Otel’de gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli, Aydın, Muğla, Uşak ve Afyonkarahisar il başkanları ve yöneticileri katıldı.

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ
Toplantının Denizli’de yapılması kararını alan genel merkeze teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Avni Örki, şunları söyledi; “Ak Parti gücünü sadece ve sadece milletten alır. Habis ruhlarla mücadelesini bu yetkiye dayandıran CHP’si, MHP’si, HDP’si paralelci alayı sırf iktidar olabilmek için meşru olmayan güçleri bile kendi menfaatleri doğrultusunda kullanırlar. Bizim sandıklara yapılan her saldırıya rağmen o sandıkları gözü gibi koruyan milletimiz vardı. Gücünü sadece milletten alan AK Parti, önümüzdeki günlerde gücünü şer odaklarından alan diğer siyasi partilere gereken cevabı verecektir. Kimi zaman milletin meşru gücünü yine millete karşı kullanırlar. Askeri güçleri yargı güçlerini bürokrasi gücünü ellerine fırsat geçer geçmez hiç düşünmeden iktidar uğruna bu millet aleyhine kullanırlar” dedi. 

Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da millete hizmetin önemini vurgulayarak, “Bizler de aldığımız emaneti sapasağlam taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni Türkiye inşasında 2015 seçimleri çok önemli, millet iradesinin o sandığa girmesi bizlerin boynunun borcudur” şeklinde konuştu.

OYUMUZ YÜZDE 50

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, seçim işleri bölge toplantısının 6.sını Denizli’de gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu güne kadar yapılan toplantılara, 22 bin 276 ilçe ve bin 175 kişi katıldı. Türkiye’de 12 yıldır yaşanan siyasi ve ekonomik istikrarda alınan mesafeyi daha ileriye taşıması gerekiyor. Türkiye’nin yükselişine dur demek adına içerde dışarıda birçok yer harekete geçti. Biz sadece Türkiye’nin sorumluluğunu değil bütün mazlum milletlerin sorumluluğunu taşıyarak adımlarımızı atıyoruz. Türkiye çok büyük bir tarihi değişim geçiriyor. 
AK Parti'nin oyu şu anda yüzde 50 civarında. Çok farklı anket çalışmaları var. Bazısında -1, bazısında artı bir puan fark edebiliyor. Fakat şunu belirteyim. AK Parti'nin oyu seçimlere bu kadar zaman kala yapılan anketlere göre her zaman seçimde fazla çıkmıştır. Bütün anket çalışmalarında diğer partilerin oylarında birbirleri arasında geçişler var. Ama AK Parti'nin oyunda yüzde bir puan eksilme olsa, bu başka bir partiye geçmiyor, bu kararsızlara gidiyor. Bunun sebebi de seçime çok zaman var. Milletimiz tam bir seçim psikolojisi havası içerisinde olmadığı için kesin karar belirtmiyor anket çalışmalarında. Dolayısıyla bu kararsız diye gözüken grubun adresi AK Parti'dir esasen. O bakımdan seçime bu kadar uzun zaman varken yapılan anketlere göre seçim yaklaştıkça, iş ciddileştikçe sandık ve oy işi, kararsızlarda ciddi bir azalma oluyor ve bu oylar AK Parti'ye yansıyor. Bizim daha önceki seçimlerde aldığımız oydan daha fazla bir oyu inşallah Haziran 2015 alacağız" diye konuştu.