AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Beyağaç ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde ilçe halkına seslendi. Bini aşkın kişinin katıldığı mitingde Zeybekci 2023 hedefinde Denizli projelerini anlattı destek istedi. Zeybekci, “Ben Denizli’nin hizmetkârıyım. Hizmet için yola çıktım. Bu vücut el verdikçe, Denizli için ülkem için hizmet etmeye devam edeceğim. Çünkü biz Denizli’ye sevdalıyız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci ilk mitingini Beyağaç ilçesinde gerçekleştirdi. İlçe merkezinde coşkulu bir şekilde gerçekleşen mitinge halk yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar büyük coşku yaşadı. Miting öncesi AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, ilçe halkı tarafından davullarla zurnalarla karşılandı. Zeybekci önlerinde 12 Haziran'da çok önemli bir seçimin olduğunu belirterek, ''Türkiye AK Parti iktidarıyla çağ atlamıştır. Denizli kent merkezinde yaptıklarımız ortada ufkumuz geniş, bizi geleceğe taşıyacak projelerimiz var. Hizmete devam edeceğiz” dedi.

BEYAĞAÇ KORUMA ALTINA ALINMALI

Türkiye’nin Dünya’da 7. büyük ekonomiye sahip ülke olmayı hedeflediğini belirten Zeybekci, “Türkiye gelişiyor ve dünya ile yarışıyor. Benim insanım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacak. Denizli de  Türkiye’nin ve Dünyanın marka şehri olacak. Denizli’yi siyasette lider kent haline getireceğiz. Bunun içi yapmamız gereken tek olmak bir olup güç birliği yapmaktır '' dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci; "Ben tüm Denizli’nin ve sizlerin hizmetkârıyım. Denizli’de yaptıklarımızı, Denizli’yi nasıl çağ atlattırdığımızı en iyi gözlemleyen sizlersiniz. İşte bu hizmet aşkını hizmet furyasını Tüm Denizli’ye yayalım Yılan hikayesine dönen sorunları Denizli’de 2004 yılında seçildikten sade 3 ay sonra çözdük. Beyağaç tarihi ve doğal güzelliği ile büyük bir park görünümünde. Bu güzelim ormanları, gölleri korumalıyız. O güzellikleri bu günlere getirenlerden Allah razı olsun. Her ilçeye bir gölet yapacağız. Kısa sürede tüm Denizli’nin altyapı problemini sona erdireceğiz” diye konuştu.

Zeybekci’nin konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesildi. Zeybekci, “Çocuklarımız artık akıllı tahtalarla, bilgisayarla eğitim alıyor. Tarıma ve hayvancılığa verilen destek 10-15 misli arttı. Bunlar yeterli mi? Hayır. Benim vatandaşım 2 bin dolar civarında gelir seviyesinde iken bir şey istemiyordu, umutsuzluk içinde idi. Ama şimdi 11 bin dolarlar seviyesine çıktı. İstemeye başladık. Hizmeti talep ediyor. Çünkü bizden umudu var. Talebi yoksa bizden umudu kesmiş demektir. Şimdi vatandaşımız yaptıkça daha fazlasını istiyor. İstemekte en doğal hakkı” dedi.

KÖYCEĞİZ YOLU BİR AN ÖNCE YAPILSIN

Beyağaçlılara çağrıda bulunan Zeybekci; “Türkiye treni 2023’e doğru yola çıktı” dedi ve “Bu trende Denizli nerede yer alacak. Makine dairesinde mi? Orta kompartımanda mı yoksa geçe kalanlar veya kaçak yolcuların olduğu son kompartımanda mı olacak. Makine dairesinde olup ve o trenin makinisti olacağız. Bu nedenle hangi partili olursa olsun Denizli çatısı altında bir olalım. Tek olalım güçlü olalım. Türkiye 2023 hedefine doğru ilerlediğinde o kemikleşmiş problemler bıçakla kesilmiş gibi yok olacaktır. Çeteciler, terör gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Çünkü bataklık kuruyunca sinekler yok olacaktır” diye konuştu. Mitingin ardından Zeybekci, ilçede seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçe halkının kendisinden taleplerini dinleyen Zeybekci problemleri kısa sürede tek tek çözeceklerini ifade etti. 112 acil servis için kendisine teşekkür eden ilçe halkı Köyceğiz yolunun yapılmasını ve Beyağaç’a bir Anadolu Lisesi’nin kazandırılmasını istediler.