AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Kadınlar Günü’nü tarlada çalışan kadınlarla kutladı.
İl Başkan Yardımcısı Cevdet Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Karakaya, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, İlçe Başkan Yardımcısı Çağatay Bostancı ile birlikte tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek. Dünya Kadınlar Gününü kutlayan ve kendilerine karanfil ve tatlı ikram eden AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ‘’Kızlar okumaz denilerek çoğunluğunu ailelerinin okula göndermediği kadınlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bile çocukları okusun diye için tarlada çalışarak geçiriyorlar ” dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün birçok etkinlikle kutlandığını söyleyen Filiz, ‘’ Çoğu kadın bugün sokaklara çıkarak kadın hakları ile ilgili etkinliklere katılırken, bazı kadınlarımız da aileleri için, çocukları için kendi günlerinde bile çalışmak zorunda. Kimi zaman yazın kavurucu sıcağın altında, kimi zamansa kışın yağmurun altında soğuktan üşüyen elini ve yüzünü saklayarak şimdi kız-erkek ayırt etmeden çocuklarını okutmak için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de olsa tarlada çalışmaya ara vermiyor. Akşam da ev işleriyle uğraşıyorlar. Hayatımızın en önemli vazgeçilmezleri olan kadınlarımızın yaşamları süresince ortaya koydukları ve temeli fedakarlığa dayalı bu yaşam tarzı toplumumuzun her zaman beğeni ve takdirini kazanmıştır” dedi.
Tarla ziyaretlerinden sonra, Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve diğer AK Parti Gençlik Kollarındaki gençlerle buluşan Başkan Filiz, AK Parti yönetim Kurulu üyesi Ayhan Sabanoğlu’na ait tesisleri de ziyaret edip burada çalışan kadınların da Kadınlar Günü’nü kutladı.