Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe gençlik ve kadın kolları 4. olağan kongreleri 2 günde 7 ilçede devam etti. Kongrelere AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kılınç, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrelere ayrıca Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Şahin de katılarak genel kurul delegelerine hitap etti.

ÖRKİ PARTİLİLERLE VEDALAŞTI

AK Parti İl Başkanı Avni Örki Baklan Kongresindeki konuşmasında 10 il başkanı adayını Ankara’ya götürdüklerini belirterek, “ Hepsi de önemli isimlerdi. Gençlik kollarında sivil toplum kuruluşlarında ve partimizde önemli görevlerde yer almış isimlerdi. 1 Şubat’taki kongremizde il başkanımız belli olacak” dedi. Partililere seslenmeyi sürdüren Örki, “ Şu sokakta AK Partiliyim diye geziyorsanız eğer ne mutlu size. Bir taraftan da diğerlerine nazaran daha fazla saldırıya maruz kalıyorsunuz. Hırsızları bu memleketten kovan bizdik bundan sonra da hırsızların karşısında duracak olan yine AK Parti olacaktır. Bu ülkeyi sizlerle birlikte dimdik ayakta tutmayı biz başardık. Aday adayı mısın diyorlar öyle bir hedefim yok nasıl ki il başkanlığı konusunda hedefimiz yoksa bu konuda da yok Rabbim bizleri neyi nasip ederse onu yaşayacağız. Bu çıktığımız helalleşme yolculuğu 4 yılın muhasebesini yapmak ve sizlerle helalleşmek içindir. Kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HEYECANLIYIZ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç  gençlik kollarının hedeflerini anlatarak gençlerin ve yenilenmenin AK Parti’yi daha da güçlendirdiğini ifade etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, “Biz daima teşkilatımızın başarısı için çalıştık. Kongrelerimizde teşkilatlarımıza yeni kanların ve heyecanların girmesini sağlıyoruz. Yeni yönetimlere başarılar diliyorum” dedi.

Kongrelerde

Baklan Kadın Kolları Başkanlığına Fatma Aktaş seçildi.

Baklan Gençlik Kolları Başkanlığına Ramazan Ermiş seçildi.

Çal Gençlik Kolları Başkanlığına Yasin Berk seçildi.

Çivril Kadın Kolları Başkanlığına Yaşar Kutlu seçildi.

Çivril Gençlik Kolları Başkanlığına Selçuk Poslu seçildi.

 Bekilli Kadın Kolları Başkanlığına Mubalya Keskin seçildi.

Bekilli Gençlik Kolları Başkanlığına Mustafa Ulusoy seçildi.

Beyağaç Kadın Kolları Başkanlığına  Ayşe Tekin seçildi.

Beyağaç Gençlik Kolları Başkanlığına Abdil Utli seçildi.

Kale Gençlik  Kolları Başkanlığına Sezer Mıngır seçildi.

Kale Kadın Kolları Başkanlığına Zeynep Onat seçildi.

Tavas Gençlik Kolları Başkanlığına İbrahim Ethem Çavuşlu seçildi.