AK Parti Denizli İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıyla iki yeni ilçenin başkanları kamuoyuna tanıtıldı. Parti binasındaki toplantıya AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve çok sayıda partili katıldı. Denizli’de yeni kurulan Merkezefendi ilçesi AK Parti ilçe başkanlığına Ahmet Kayhan, Pamukkale ilçesi AK Parti ilçe başkanlığına ise Hasan Aracı atandı.
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte AK Parti’nin çalışmalarına başladığını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Denizli artık büyükşehir. Amacımız siyasetle birlikte halkımızla kucaklaşmaktır. Denizli’de iki kurulan yeni ilçemiz için parti olarak hızlı bir çalışma yaptık. Genel merkezimiz tarafından iki kardeşimiz kurucu görevlere atandı. Kendilerini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Denizli Belediyesi olarak Denizli için önemli hizmetler yapıldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’nin hayalleri AK Parti iktidarıyla gerçeğe dönüştü. Denizli Belediyesi olarak Denizli için önemli işler başardık. Büyükşehirle birlikte köy köy, ilçe ilçe dolaşarak, halkımıza büyükşehiri anlattık ve yaşanan sorunlara çözümler ürettik. Amacımız hiçbir zaman oy toplamak değildi. Tek amacımız milletimize hizmet etmekti. Sizler de bizlerin bu çalışmalarını en iyi şekilde halkımıza anlattınız. Şimdi iki yeni gözbebeğimiz olan ilçemizin ilçe başkanlarını atıyoruz. Kendilerinin başarılı olacaklarından hiçbir şüphem yoktuk. Hep birlikte milletimizle iktidar yolunda ilerleyeceğiz” dedi.
Ayrı bir heyecan yaşadığını belirten AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, “AK Parti için bugün çok anlamlı bir gündür. Bugün iki yeni ilçe başkanımızı tebrik ediyorum. Allah onları bu görevlerinde utandırmasın. Partimizin üye sayısının artması, çalışmaların halka anlatmasında önemli görevler yaptı. Bizler hiçbir zaman seçim için çalışmadık. Şimdide seçim için çalışmıyoruz. Bizler yaptıklarımızla hizmetlerimize halkımıza kendimizi anlatıyoruz. Bugün iki yeni ilçe başkanımızla birlikte yerel seçimlerde önemli başarılara imza atacağız. Denizli genelinde halkımızın desteğiyle hedefimiz 20’de 20 yapmaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekilirken iki ilçenin yönetim listesinin ise parti içerisinde yapılacak olan toplantıyla ilerleyen günlerde belirleneceği açıklandı.