AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Öz Orman-İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Suada Restoran’da sendika üyeleriyle bir araya geldi. Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Ayaz, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanı Halil Turan ile sendikanın yöneticileri ve üyeleri katıldı. 1 Kasım seçimlerine çok az bir zaman kaldığını hatırlatan Tin, genel seçimlerin önemine şu sözlerle vurgu yaptı: “13 yıllık iktidar dönemimizde tek hedefimiz ülke ve millet menfaatidir. AK Parti hükümetleri tamamen halkın menfaatlerini göz önünde bulundurarak çalışmıştır. Başbakanımız ülkesi için, millet için gece gündüz demeden hizmet etmiştir.  Bakanlarımız, milletvekilleri ve belediye başkanlarımız aynı bilinçle ülkemize özveriyle, layıkıyla hizmet etmiştir. Bunun sonucunda da halkımız tekrar tekrar AK Parti’yi görev başına getirerek bunu göstermiştir.”

“Güçlü Türkiye’nin önüne engel olamayacaklar”
AK Parti iktidarında ülkenin 13 yıl en güzel şekilde yönetilip, her alandaki yatırımlarla parlayan bir yıldız haline getirildiğini belirten Tin, “Ülkemizde yıllardır özlemle beklenen, istenilen iktidar bu dönemde görülmüştür. Tabi ki, geçmişimizde merhum Adnan Menderes ve Turgut Özal gibi ülkeye yön veren, çığır açan liderlerimiz oldu. Ancak kim bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda çalışırsa bir şekliyle engellemelere maruz bırakılmıştır, kötülenmiştir. Bugünde halkımızın oylarıyla seçilen, ülkesine hizmet için aralıksız çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kötüleme kampanyası yürütüyorlar. Meclis’ten Cumhurbaşkanı seçilebilecekken çıkıp, ‘Beni seçecekse milletim, halkım seçsin’ diyerek,  halkın oyuyla seçilmiş bir büyüğümüz. Halkına hizmet etmeye her türlü sıkıntıya rağmen göğüs gererek devam ediyor” dedi.

Türkiye için
Tin, “AK Parti millete ve ülkeye hizmet için, ülkemizi en iyi noktaya getirmek için yine var gücüyle çalışmaya devam edecektir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için, ülkemizde istikrar ortamının kalıcı kılınması için, ekonomik ve refah seviyelerini yükseltilmesi için, terörün tamamen ortadan kaldırılması için, inşallah 1 Kasım’da tek başına iktidarımızla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Milletvekili Adayı Tin, sendika üyeleriyle sohbet etti.