Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz, ziyaretin kendileri için önemli olduğunu söyleyerek, "Çünkü Denizli Büyükşehir Belediyesi, AK Parti'nin bu şehirde gurur duyduğu en önemli kurum. Bu kurumun başında da sizler varsınız. Allah sizlerden razı olsun" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Necip Filiz'den geldikleri icin duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Görev tanımlarımız farklı ama sonuç olarak ortak noktamız millete hizmet etmek" dedi.

Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından yaklaşık 2 yıl geçtiğini kaydeden Başkan Zolan, "Bu güne kadar geçmişte yapmış olduğumuz işlerin daha da güzelini yapma konusunda gayret sarf ediyoruz.
Bizim izleyeceğimiz yol verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi ile ilgili çalışmalardır.
Bu noktada şükürler olsun 2 yılda baya bir mesafe aldık. Önümüzde 3 yıl var. İnşallah o sözlerin her birini yerine getireceğiz. Denizli'de yaşayan 1 milyon vatandaşımızdan aldığımız güçle hizmet edeceğiz. Bu ziyaretiniz bana ayrı bir motivasyon vermiştir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.