AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tavas ilçesinde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Tin, Türkiye’nin önündeki engelleri aşmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Milletvekili Adayı Şahin Tin; “AK Parti iktidara geldiği ilk günden bugüne her gün yeni bir hizmet sayfası açarak ülkemizin gelişiminde kayda değer ciddi adımlar atmıştır. AK Parti hükümetleri ülkemizde başarıdan başarıya koşan bir yatırım süreci yaşanmasını sağlamıştır. AK Parti olarak bir devrim niteliği taşıyan yepyeni kolaylıkların milletimiz lehine dönüşümünü sağladık. Bugün yeni bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bu süreç milletimize sunulan hizmetlerin eksik kalan bölümlerinin tamamlanmasını ve atılan adımlara ilişkin süreçlerin geliştirilmesini önceliği olarak ortaya koyacak bir süreçtir” dedi.

Geçmiş dönemlerde hep ihmal edilen ya da çözüm üretilemeyen konulara AK Parti iktidarının 2002 yılından bugüne kalıcı çözümler üretme gayretinde olduğunu anlatan Tin; “Tabiî ki yapılanların daha yeterli ölçüde olması için olağanüstü bir çaba göstermekteyiz. Ülkemizin şartları ve koşulları mutlak suretle dikkate alınarak popülist yaklaşımdan uzak gerçekçi ve doğru kararların alınması gerekmektedir. Bugün geçmişte çeşitli düzenlemeler yapılan ancak yeterli olmayan günümüz koşullarına göre yeniden geliştirilmesi gereken emekli, işçi, taşeron, işsiz ve gençlerimize yönelik çok kapsamlı bir çalışma yapılıyor. Bu çalışma ülkemizin 1 Kasım sonrası yepyeni bir hizmet sayfasına kapı aralayacağının açık bir göstergesidir” diye konuştu.
 
Hiç Şüphe Yok ki, Milletimizin Duygularına Hançer Vuranlar Sandığa Gömülecektir.
Milletvekili Adayı Şahin Tin vatandaşlara yönelik konuşmasında; “AK Parti diğer muhalefet partileri gibi popülist yaklaşıma asla kucak açmadı ve taviz vermedi. Çünkü aldığı görevi her zaman milletin emaneti olarak kabul etti ve sorumluluk duygusuyla hareket etti. Bundan sonra da aynı sorumluluk duygusuyla hareket etmeye devam edecektir. Ülkemiz çok önemli eşikleri AK Parti ile aşarak başarılarla bugünlere ulaşmıştır. Kimsenin ülkemizin kazanımlarını riske atmaya, durdurmaya veya bu milletin önüne set çekmeye asla hakkı yoktur” dedi.
 

Konuşmasında muhalefete de yüklenen Şahin Tin; “Muhalefet partilerinin yaptığı gibi bu milletin duygularına hançer vuran ve milletimize umut tacirliği yapan hiçbir anlayış milletimizin yanında itibar görmedi ve bundan sonra da asla görmeyecektir. Ülkemizin selametinden uzak bir yaklaşımla, sadece iktidar olma kaygısı taşıyan zihniyetler karanlık sayfalarda adı bile okunmaz vaziyette kalmaya mahkûm olacaktır. Muhalefet istediği kadar yalan yanlış vaatlerle ve şahsi kaygılarıyla şahsi çıkarlarına ulaşmak için istediği kadar gayret etsin, beyhudedir.
 
Bu millet ülkesinin ve milletinin derdiyle dertlenenleri çok iyi biliyor. Birtakım zihin bulandırıcı söylemler ve ülkemize yönelik ortaya konan eylemler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, milletimiz bu ürünlerin temsilcilerini ve anlayışlarını her zaman olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de sandığa gömecektir. İnanıyorum ki, AK Parti 1 Kasım sonrası milletimizin desteğiyle hizmet yolculuğunu kaldığı yerden devam ettirecektir” dedi.