AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi. AK Parti Denizli İl Binası’nda gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmail Eyüpoğlu ve 19 ilçenin Gençlik Kolları Başkanı katıldı. Gençlerin istek, sorun ve önerilerini dinleyen AK Parti Denizli Milletvekili adayları Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan toplantının ardından yaptığı açıklamada, Türk gençliğinin dünya gençleri ile rekabet edebilmesi için ne yapılması gerektiği hakkında sohbet ettiklerini belirterek, “Hükümetimizin çalışmalarını, gayretlerini ve çok yakında açıklanacak seçim beyannamesini konuştuk. Dünya ile yarışabilecek gençleri yetiştirebilirsek gençliğimizin sorunlarına çözüm üretebilen bir Türkiye inşa edebileceğiz” dedi.

“Gençliğimizin gözlerindeki parıltı büyük Türkiye'nin beklentisidir”

İyi yetişmiş bir gençliğin büyük Türkiye'nin inşasında en önemli motor güç olacağını vurgulayan Özkan, şöyle konuştu: “Bu anlayışla gençlerle düşüncelerimizi paylaştık. Gençliğimizin gözlerindeki o parıltı, gayret ve heyecan büyük Türkiye'nin beklentisidir. İnşallah o heyecan büyük Türkiye'yi inşa etme noktasında önemli bir güç olacaktır. Üretim, yetişmiş gençlik olmaksızın olamaz. Bunların hepsini bir arada bulabileceğimiz ve büyük Türkiye'yi inşa etmek noktasında en önemli eksikliğimiz olan yetişmiş gençliğimizi inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. İyi eğitim almış dünyayı tanıyan ve rekabet ortamında mücadele edebilecek gençliği hep birlikte yetiştireceğiz.”



AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi iken AK Parti Denizli Milletvekili Adayı olan Muhammed Bekir Ege ise Gençlik Kolları’ndan milletvekili adayı olarak listeye girdiğini işaret ederek, “İnşallah bu süreçte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün partimiz gençlere güveniyor. Gençlere listelerde ve yönetimlerde yer veriyor" diye konuştu.