1 Kasım seçimlerinin sonuçlarının kesinleşmesinin ardından milletvekilleri mazbatalarını almaya devam ediyor. AK Parti Denizli milletvekilleri de Denizli İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar. İl seçim kuruluna gelen AK Parti Denizli milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan mazbatalarını alarak poz verdiler. 1 Kasım seçimlerinde Denizli'den yeniden milletvekili seçilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin mazbatasını AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin aldı. AK Partili yöneticiler de milletvekillerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, mazbataların alınmasının ardından AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu açıklamalarda bulundu.
Türk demokrasinin seviye atlamış bir demokrasi olduğunu belirten Ramazanoğlu, ‘’Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Bu seçimlerin huzur içinde yapılması ve herkesin seçim sonuçların ardından mutmain bir şekilde ayrılması demokrasimiz adına sevindiricidir. Ben seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

AK Parti’nin Denizli’de önemli başarı gösterdiğini kaydeden Ramazanoğlu şunları söyledi: 
‘’AK Parti Denizli’de 4 vekille temsil ediliyordu. 7 Haziran’da bir yol kazası yaşadık. Biz bu yol kazasını 7 kişilik güçlü bir ekiple geçtik. Her sıradaki aday kendisi seçilecekmiş gibi çalıştı. 4 vekilliği aldık. Herkes için hayırlı olsun.’'