Ak Parti Denizli Çal İlçe teşkilatı İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in katıldığı toplantıda ilçe teşkilatı kongre sonrası ilk toplantısında teşkilat meseleleri ve İlçenin genel sorunlarını ele aldı. Toplantıda konuşan Yüksel; “Yeni seçilen ilçe yönetim kurulu üyelerimiz Çal ilçemizi yeni hedeflerine ulaştıracak güçtedir” dedi.

AK Parti Çal İlçesinde Danışma Meclisi toplantısını yaptı. Çal ilçe binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Çal koordinatörü Kadir Erken, İlçe Başkanı Mehmet Duman, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, Süller, Akkent, Belevi Belediye Başkanları ve belde başkanları katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Ak Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel Ak parti hükümetinin en ücra köşedeki köylere kadar hizmetler götürdüğünü söyledi. Yüksel konuşmasında şunlara değindi; “İlçe danışma meclisi toplantılarımızın yapılması teşkilatımızın güçlenmesi, fikir paylaşımının sağlanması, çözüm bekleyen sorunların çözümlenmesi için girişimlerde bulunulması açısından son derece önem taşımaktadır. Yapılan ilçe danışma meclisi toplantılarında teşkilat mensuplarımız birbirleriyle gerek yöresel konuların, gerekse genel siyasi gelişmelerin değerlendirilmesi bakımından fikir alışverişi yapma imkânını bulmaktadırlar. Çal İlçe teşkilatımız böylesi güzel bir toplantıyı bugün gerçekleştirmektedir. Yerel idarecileri olan İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkanları bakımından son derece şanslı olan Çal ilçemizin yaşadığı sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu hep birlikte görmekteyiz. Hükümetimizde ilçemize her zaman ve her alanda desteklerini artırarak gerçekleştirmektedir. Bugün çal ilçemizde suyu ve yolu olmayan köyümüz artık yok, bazı köylerimize oyun parkları, yangın tankerleri ulaştı. Sulamayla ilgili sorunların çözümlenmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Diğer köylerimize de bu hizmetlerin en kısa sürede ulaşması için çalışmalarımızı teşkilat mensuplarımızla birlikte yapmaktayız. Çal merkezi başta olmak üzere AK Partiye mensup belde belediyelerimizde adeta birbirleriyle hizmet de yarışır hale gelmişler ve hizmet üreterek bölgede yaşayan vatandaşlarımızın refah ve huzurlu hayat yaşamalarına imkan sağlayacak icraatları birer birer hayata geçirmişlerdir. Artık ilçelerimiz, belde ve köylerimiz şehir merkezlerimizden daha modern hale gelebilmek için var güçleriyle çalışmakta ve hizmet üretmektedirler. Bu hizmet yarışındaki başarı sadece birimize ait değildir. Bu başarı AK Parti çatışı altında emek ve gayret harcayan tüm mensuplarımızın başarısıdır” dedi.

Yeni Yönetim Yeni Hedeflere İlçeyi Taşıyacak Güçtedir…

Konuşmasında yeni seçilen Çal ilçe yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarı dileyen Milletvekili Yüksel; “Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı sizler devraldınız, sizlerin bu görevi en üst noktalara başarıyla taşıyacağınızdan asla bir tereddüt bulunmamaktadır. Teşkilatçılık bir gönül işidir. Sizler bu şuur ve bilinçle bu ulvi göreve talip olmuş ve seçilmiş Çal ilçemizin önde gelenlerisiniz. Öyle ki Çal ilçemiz sizin döneminizde daha da ilerilere koşar adımlarla ilerleyecek ve Hükümetimizden alması gereken en yüksek hizmet paydasına sahip olacaktır. Bunun için sizlere düşen görev birlik ve beraberlik ruhundan taviz vermeden ülkemize ve milletimize duyduğumuz sevgiden asla vazgeçmeden aydınlık gelecek hayaliyle çalışmak olacaktır. İlçe kongresinde yeni seçilen ve göreve gelen ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Çal ilçemizi yeni hedeflere taşıyacak güce ve enerjiye sahiptir. Bu vesileyle sizleri kutluyor, yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.