Seçim çalışmalarında sona yaklaşan Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Adayları 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde seçmenlere çağrıda bulundu. Denizli sokaklarını karış karış gezen ve vatandaşlarla temas kuran AK Parti Denizli Milletvekili adaylarının ortak çağrısı “Güven, istikrar ve kalkınma için oylarınızı verin” oldu.
 Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "1 Kasım tarihi Denizli AK Parti için yeniden doğuş günü olacaktır. Bu millet için, Denizli için, İslam coğrafyası ve Allah rızası için her şeyi geride bırakma günüdür. Bugün AK Parti için yeniden ayağa kalkma zamanıdır.  Bu ülkenin, milletimizin, Denizli'mizin  bu davaya ihtiyacı var. Bu coğrafyada Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet olmasaydı bağımsız bir Müslüman devlet olmazdı. Biz bu coğrafyanın orta direğiyiz" dedi. 
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, “Seçim sürecinde bütün çalışmalarımızı yaptık. Son mesajımızda bu bir memleket meselesi, dolayısı ile huzura, güvene, istikrara, geleceğe, çocuklarımıza ve onların geleceği için lütfen bize Ak Partiye oy verin. İstikrara, huzura, güvene oy verin. Haydi Denizli , ülkem için tek başına iş başına” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, “1 Kasım seçimlerinde milletimizin birliğine, beraberliğine, bütünlüğüne geleceğine oy verin” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, “Bu ülkenin geleceğinin istikrardan güvenden ve ekonomik kalkınmadan geçtiği muhakkak.  Eğer biz Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşıyacaksak mutlaka ve mutlaka refah ülkesi olmak zorundayız. Dünyada en güçlü ekonomiler arasına girmek zorundayız. Bunu başaramadığımız takdirde biz; şehitlerimize, bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımızın bizlere bıraktığı değerlerine sahip olamayız. İstikrarımız, geleceğimiz, genç kuşaklarımız ve güçlü Türkiye idealimiz için 1 Kasım’da sandık başına gidin. Tek başına iktidarın yakalanması, ekonomik kalkınmanın devamı, ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanması için milletimizin 1 Kasım’da sandığa gitmesini istiyorum” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, “1 Kasım’da bir seçim var. Bu seçim 7 Haziran seçimlerinin tekrarı niteliğindedir. Eksik kalan seçimi inşaallah 1 Kasım’da tamamlayacağız. Biz; gerek emeklilerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, çiftçilerimiz, köylümüz, en önemlisi Türkiye’mizin geleceği, refahı, aydınlık ve güzel günler için 1 Kasım’da vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, “İnşaalah herkesi 1 Kasım’da sandık başına gitmeye davet ediyorum. Kimse ben oy kullanmayayım demesin. Ülkesine, milletine, geleceğine sahip çıksın. Hangi parti olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun mutlaka sandığa gidip oylarını kullansınlar” dedi. 
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, “1 Kasım’da ülkemizde huzurun, refahın daha güzel günlerin tesisi için vatandaşlarımızın sandığa gidip oy kullaması gerekiyor. Kullanmadığımız her oy, özellikle ülkemiz ve gençlerimizin geleceği açısından aleyhine bir durum teşkil ediyor. Sandıktan çıkacak istikrar genç kardeşlerimizin ilerleyen yıllarda daha güzel istihdam alanlarında ve daha güzel ortamlarda çalışmasına vesile olacaktır. Bütün vatandaşlarımızın istikrar için, tek başına iktidar için, oylarını kullanmasını istiyorum” dedi.