AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Tavas ilçesinde köyleri ziyaret etti, köylerin sorunlarıyla yakından ilgilendi ve vatandaşlara seslendi; Yüksel; “AK Parti döneminde Tarımsal kredilerde rekor artış yaşandı ve ilk defa sadece 2010 yılında 48 Bin 644 kişi Faizsiz Hayvancılık kredisi kullandı” dedi.


AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ilçe ve köy gezilerine ara vermeden devam ediyor. Milletvekili Yüksel Tavas İlçesinin köylerini ziyaret etti. Yüksel ziyaret öncesi Ziraat Bankası ve Halk Bankası Tavas Şubelerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ardından köyleri ziyaret eden Yüksel AK Parti iktidarının her alanda yenilikler ve güzellikler ortaya koyduğunu ve bundan sonra da aynı hızla hizmetleri yerine getirmeye vatandaşlara hizmet sunmaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti’nin Tarım alanında da büyük kolaylıkları vatandaşlara sağladığını dile getiren Yüksel Tarım ve Hayvancılığın AK Parti döneminde devletten büyük destek gördüğünü ifade etti. Yüksel ziyaret ettiği köylerdeki konuşmalarında şunları söyledi: “Ak Parti iktidarı olarak birçok alanda önemli yatırımlar ve atılımlar gerçekleştirdik. Milletimizin beklenti ve taleplerini karşılamanın gayreti içinde olduk. Çünkü bizler Ak Partililer olarak milletimizi yönetmeye talip olmadık, milletimize hizmete talip olduk. Onun için bu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek, hizmet etmek bizim yegâne görevimiz olmuştur. Bu güne kadar bir çok alanda çalışmalar yaparak vatandaşlarımızın emrine sunduk. Bilindiği gibi bu bölgeler tarımla ve hayvancılıkla geçinen köylerimizdir. Bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da Tarım ve Hayvanlık alanında bir çok imkânlar ve kolaylıklar sağlandı. 2002 yılından önce kimse faizsiz hayvancılık kredisinden faydalanamaz iken 2010 yılında 48 Bin 644 kişi Faizsiz Hayvancılık kredisinden faydalandırıldı. Böylelikle sektör kazandı, ülkemiz kazandı ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı” dedi

“Tarımsal Kredilerde Rekor Artış Sağlandı…”

Yüksel, Tarımsal kredilerde büyük kolaylıklar getirildiğine dikkat çekerek şunları ifade etti: “Tarımsal amaçlı kullanılacak olan kredilerin önünü açarak şartlarını kolaylaştırdık. Sebebi vatandaşların daha kolay ve modern tarım konusunda kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri. 2002 yılında Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin verdiği kredi miktarı 529 Milyon TL iken AK Parti olarak biz bu oranı tam 30 kat artırdık. 2010 yılında 16.1 Milyar TL kredi desteği verdik. 2002 yılında sadece 550 bin kişi kredi kullanmıştı. 2010 yılında 1 Milyon 156 bin kişi Tarımsal Kredi kullandı. Yani 2 kat artış sağlamış olduk. Böylece Tarımsal üretim hız kazandı. Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız üretim noktasında daha iyi noktalara yükseldi. İşte tüm bunları bizler Ak Parti olarak Milletimizden aldığımız yetkiyle başardık. Yine sizlerin 12 Haziran 2011 seçimlerinde vereceğiniz yetkiyle her alanda hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.