DÜĞÜNÜMÜZ VAR
Ak Parti Denizli İl başkanı Şahin Tin selamlama konuşmasında protokole ve partililere hoş geldin derken, “ Türkiye iktidarında sizlerin bizlere verdiği destekle birçok hizmete imza attık.
Haklımızın desteği ile bu hizmete devam etmeye bizlerde var gücümüzle çalışacağız. 7 Haziran seçiminde bugün burada bu salonda yeni bir demokrasi ve yeni bir Türkiye’ye doğru harekete başlıyoruz. Sizlerin desteği ile Ak partinin anlı ak başı dik bir şekilde bu davaya hizmet edecek. Sizler varsanız Erdoğan’lar var sizler varsanız Davutoğlu’lar var sizler varsanız bizler varız. Bugün bu kutlu yolda burada başlatacağımız hareketimiz düğün havasında geçecek ve bu düğünümüz 7 Haziranda taçlanarak bu seçimden başarı ile sona geleceğiz” dedi.

SANDIKLAR PATLAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada; “İnsanlarımızı mutlu etmek için artık o yüz üstü sürünen Sakarya’nın ayağa kalkması için inşallah 7 Hazirana kadar gece gündüz çalışmamızın başlangıcıdır bugün, bismillah diyoruz hayırlı uğurlu olsun.7 Haziranda sandıklar açılmayacak, o gün o sandıklar Ak Parti’nin zaferi ile o sandıklar patlayacak inşallah” dedi.

MİLLETİN EMANETİ NAMUSUMUZDUR
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaptığı konuşmasında , “İlk önce sizlere üzerimde iki emanetim var, bunu sizlere iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakan’ımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdim.
Bizler bu ülkenin kıymetini daha iyi anlıyoruz, ya Selçuklu olmasaydı, ya Osmanlı olmasaydı, Türkiye olmasaydı bizler ne yapardık. Türkiye, sadece Türklerin değil tüm İslam âleminin koruyucusu halindedir. Geçmişte İMF’ye olan borcumuz 2013’den sonra tamamen bitmiştir. Hatta artık İMF’ye borç verir duruma geldik.2002 de ülkemizin ekonomisi batmıştı, dışarıdan İMF’nin Ekonomi Bakanını getirdiler. Şimdi duyduk ki CHP o şahsa demiş ki sana ihtiyacımız olabilir. Geçmişte bankaların battığını biliyorsunuz. Hatta dönemin Başbakanı Bülent Ecevit Başbakan Yardımcıları Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli ve Ekonomi Bakanı Kemal Derviş’in imzaları var elimizde. Bunlar Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf bankın satışının imzasını vermişler. Çok Şükür Ak Parti İktidara geldi ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan hayır biz bunları satmıyoruz dedi. Bunlar Milletin emanetini başkalarına peşkeş çekenlerdir. Bizler milletin emanetini namusumuz bilmiş ve onu korumayı kendimize görev ve borç bilmişizdir” dedi.

SAĞLAM DURUN İNSANLIK KAZANSIN
Zeybekci; “Geçmişte Türkiye’nin durumunu biliyorsunuz, bu millet ilk defa ‘one munite’ dedi. Artık Türkiye ileriyi düşünen bir ülke konumuna geldi,2023,2071 hedefini koyabiliyoruz. Ülkemizin güçlü olması gerekiyor, yeni bir dönem başlıyor, bırakın namerde muhtaç olmayanlar yönetsin. Bizim ülkemiz dünyanın en güzel yeridir. Ve bu ülkemizde gözü olan çok düşmanımız var ve her türlü oyunu oynamaktan asla vaz geçmeyeceklerdir. Bunun için sizlerde bizlerde sağlam durmalıyız Ak Parti kazanırsa insanlık kazanacaktır. AK Parti kazanırsa millet kazanacak, mazlumlar kazanacak İslam âlemi kazanacak. Görüyorsunuz şimdiden hepsi ittifak yapıyorlar, fikirlerine baksan hepsi değişik ama karşılarında biz varız bizim karşımıza ittifak kurarak çıkıyorlar. Ama fayda vermeyecek inşallah 7 Haziranda milletimiz gereken cevabı verecek, yine Ak Parti İktidar olacaktır” dedi.

5 VEKİLLE GİDECEĞİZ
Zeybekci, “Bu seçimde çok çalışmamız gerekiyor, Türkiye’nin birçok ilinde %60,%65,%75 oy alabiliyorsak neden Denizli’mizde almayalım. Allah’ın izni ile bu seçim yeni bir dönemin başlangıcıdır. Daha çok çalışıp en az 5 vekiller Ankara’ya gitmek istiyoruz” dedi.