Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Aile içi her şeyin konuşulduğu bir toplantı oldu.

Teşkilat olarak yapmış olduğumuz bu istişareden çok verim aldık.  İlimizin ve ülkemizin sorunları ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunduk. Teşkilat mensuplarımızın yetkililerimize sormak istediklerini sorabildikleri , yetkililerimizin de teşkilatımızdan istediklerini aktardığı güzel bir toplantı oldu” dedi.
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bir Ak Aile buluşmasını daha başarıyla ve kardeşlik duyguları pekişmiş bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “ Daha önceki Ak Aile ve istişare toplantılarımız da olduğu gibi yine Denizli’yi , Denizli Ak Parti teşkilatlarımızı konuştuk, hedeflerimizi, yaptıklarımızı, projelerimizi, beklentileri değerlendirme imkanı bulduk.  Her konuda görüş ve bilgi alışverişinde bulunduk. 

Tespit izlenim ve değerlendirmelerimizi birbirimize aktardık.  Söz alan, fikir beyan eden, öneri getirerek katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.

İstişaremiz her zaman olduğu gibi verimli bir dönemin başlangıcı olması hasebiyle de faydalı olduğu kanaatindeyim.  Emin olunuz ki, her cümleniz, her öneriniz, her eleştiriniz bizim için son derece önemlidir.  Ak Parti budur, Ak Parti ortak akıl hareketidir, Ak Parti ortak irade hareketidir, Ak Parti ortak söylem hareketidir, Ak Parti ortak eylem hareketidir. Hareketimiz için, misyonumuz için, yeni güçlü Türkiye tasavvurumuz için asıl olan muhabbettir, sevgidir.  Bir hareketin, bir akımın, bir ekolün mayasında, özünde insan sevgisi, muhabbet yoksa o hareketten hiçbir bereket hasıl olmaz. Biz inançla, aşkla, heyecanla var olmuş bir hareketiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin” diye konuştu.