AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı, Denizli milletvekili adayları ile teşkilat üyelerini bir araya getirdi. Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Emin Okkaya ve Muhammet Bekir Ege ile AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Halise Akar, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Vural ve partililer katıldı. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, seçime az bir süre kaldığını belirterek, 7 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirerek, muhalefete yüklendi. İlçe Başkanı Aracı, “Halkın derdini dinlemekten, halkın sorunlarına ilaç olmaktan kaçtılar. Biz çok uğraştık, Başbakanımız çok uğraştı ancak bir hükümet kurulamadı. Cumhurbaşkanımız 1 Kasım'da tekrar seçim dedi. Şimdi bize düşen görev tek başına iktidar için çok çalışmak. Çok az bir zaman kaldı, gerekirse uyumadan gece gündüz koşturacağız” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin ise, 1 Kasım seçimlerinin yeni bir sürecin başlangıcı olacağını ifade ederek, ülkenin geleceği için birlik, beraberlik ve istikrarın devamının önemine değindi.  

"Haydi Denizli tek başına iş başına"

AK Parti Denizi Milletvekili Adayı ve AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, partinin kuruluşundan bugüne kadar geçirilen süreci anlattı. Teşkilatta yapılan toplantıların kendilerine enerji verdiğini kaydeden Dr. Ramazanoğlu, “Ben Denizli'nin çocuğuyum, Denizli'ye yabancı değilim. Bu partinin kurucularından birisiyim. 28 Şubat sürecinde neler yaşadığımızı, nasıl zorluklar çektiğimizi biliyorum. Zor süreçler geçirdik, ülke olarak zor süreçler geçirdik. Post modern darbeler atlattı bu ülke. Bu zamanlara kolay gelmedik” dedi. 3 Kasım 2002 seçimlerinden önce siyasi otoritelerin AK Parti'nin barajı geçmesini bile beklemediğini anlatan Dr. Ramazanoğlu, “Bugün 13 yıllık iktidarın ülkeye neler kazandırdığını konuşuyoruz. Bu 13 yıllık süreçte de bizlerin önüne engeller çıkartıldı. Partimiz kapatılmak istendi. Ancak halkımız her zaman bizlerin yanında oldu” diye konuştu. Dr. Ramazanoğlu, “Bugün yeni bir sürecin içerisindeyiz. 1 Kasım seçimleri Denizlimiz için hayırlı olsun, kaybettiklerimizi tekrar kazanmak hatta daha fazlasını elde etmek için çalışmalıyız” diyerek, sözlerine “Haydi Denizli ülkem için tek başına iş başına" sloganıyla son verdi. 

"İktidar limanına hızla gideceğiz"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, tek başına iktidar için geminin yelkenlerinin dolduğunu belirterek, küreklere asılarak gemiyi hızlı bir şekilde iktidar limanına götüreceklerini söyledi. Tin, "Bugün önümüzde daha büyük bir hedef var. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye geneli oy ortalamasının üzerine çıkacağız. Bizim hedefimiz bu olacak. Bunu yapacak güce sahibiz” dedi. Tek başına iktidar için birlik olunması gerektiğini anlatan Milletvekili Adayı Tin, “Bu Türkiye'nin seçimidir. Bu seçimlerde her kapıyı çalacağız, herkesle konuşacağız. Bu memleket için neler yapabileceğimizi anlatalım, ülkemizi refah ve huzura götürecek seçim beyannamemizi anlatalım. Ben şunu görüyorum sahada bize destek fazla. Daha çok çalışacağız. Geminin yelkenleri rüzgarla doldu ama biz daha hızlı gidebilmesi için kürek de çekmeliyiz ve bu gemiyi iktidar limanına en hızlı şekilde götürmeliyiz" dedi. 

"Adaylarımızla bir adım daha öndeyiz" 

Milletvekili Adayı Okkaya da, AK Parti'nin adayları ile bir adım önde olduğunu ifade ederek, "7 Haziran'dan sonra çok zor süreçler yaşadık. Bu zor günlerde ülkeyi sömürecek güçlerin nasıl hazırda beklediklerini gördük.  Önümüzdeki 1 Kasım seçimleri bizim için bir fırsat. Bu seçimler bir milli mücadele. AK Parti misyonu, vizyonu ya devam edecek ya da tekrar sıkıntılı günlere gireceğiz. Bunu geçmişte yaşadığımız için rahatlıkla söylüyoruz. Bugün bu ülkenin tek bir şeye ihtiyacı var. Tek başına iktidar. Bu çerçevede 1 Kasım'da AK Parti iktidarı için çok çalışacağız. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır diyeceğiz. Bizim temelimizde insan var. İnsan ayrımı yapmadan 13 yıl hizmet eden tek parti AK Parti.  Bu ülkede yaşayan bütün insanları kucaklayan tek parti AK Parti. Bizim tek bir amacımız var 'Büyük Türkiye' yolunda vatana millete hizmet" dedi. 

"Biz dava bilinciyle hareket ediyoruz"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege de, dava bilinciyle hareket eden bir partinin mensubu olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Ben gençlik kollarından çıkmış bir adayım. 2002 yılında partimiz kuruldu ve kurulduğu günden bugüne kadar partimin gençlik kollarında görev aldım. Ben davamız için bu partiye hizmet ediyorum” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında bir gece yaşadığı olayı anlatan Ege, “Bir vatandaşımız, ‘Sen kaçıncı sıradan adaysın?’ diye sordu. Bende yedinci sıradan aday olduğumu söyleyince, ‘sen seçilemezsin, kendini neden yoruyorsun?’ dedi. Bende, ‘Sen hiç diğer partilerin 7. sıra adayını gördün mü? Bırak gecenin bir vaktinde buraya gelmeyi, yüzlerini bir yerde gördün mü?’ diye sordum. İşte bizim farkımız bu. Biz bu işi seçilme kaygısıyla değil dava bilinciyle yapıyoruz. Bizim aşkımız vatanımıza milletimize hizmet etme aşkı" dedi.