Denizli İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından kurulan Merkezefendi İlçesi belediye başkan aday adayı oldu. Oklu, adaylığını Ak Parti İl binasından düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Basın toplantına İl Başkanı Avni Örki, Denizli eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

Oklu, 28 yıldır devletin bir çok kademesinde görev yaptığını belirterek vatandaşların teveccühü ile aday olmaya karar verdiğini söyledi. 28 yıllık bir Denizlili olarak devletin bir çok kademesinde hizmet ettiğini ifade eden Oklu, "Orman Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve son olarak Orman Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmıştım. Ama bizler makam ve mevki düşünen insanlar olmadığımız için bu görevi kabul etmeyerek Denizli'de kalmayı tercih ettim. Çünkü Denizli'ye ve memleketime hizmet etmek benim için en önemli konuların başında gelmektedir. Beni tanıyanlar benim bunca yıldır görevimde kapılarımın hiçbir zaman kapalı olduğunu görmemiştir. Bizim kapılarımız açık olduğu kadar gönlümüz de açıktır." dedi.

Denizli halkına hizmet etmek ve onların hayır duası için aday adayı olduğunu vurgulayan Oklu, "Denizli halkının sevgisi ve bizlere olan teveccühünden dolayı aday adayı olmaya karar verdim. Bizleri bu mevkilere laik gören tüm değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun." diye konuştu.