Denizli Belediyesi bünyesinde 15 yıl görev yaptıktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde daire başkanlığı ve belediye bakan yardımcılığı görev aldığını açıklayana Sezer, 9 yıl sonra tekrar doğup büyüdüğü memleketine gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Denizli'ye yabancı değilim" diyerek sözlerine başlayan Cihan, Denizli Belediyesi bünyesinde mühendislik, imar ve şehircilik müdürlüğü ve belediye başkan yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulundum.

9 yıldır da Gaziantep Büyüşehir Belediyesi'nde görev yapıyorum. Dünyanın en hızlı büyüyen ve gelişen şehirlerden biri olan Gazantep'in bu başarısı ABD'de yayın yapan world streed jörnıl  gazetesinde de haber oldu. Büyüklerimiz ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, bu gelişmeleri yakinen takip edip gittikleri her yerde bu gelişmişliği dillendirdi.

402 yeli tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği görevim halen devam ediyor.  15 gün Gaziantep'e,  geride kalan zamanlarım da Türkiye'ye hizmet için geçiyor. Unesko tarihi mirası listesinde bulunan Pamukkalesi, Laodika'sı ve 11 arkeolojik alanı, güçlü sanayisi, ekonomisi, Denizli'ye veren insanlar, sivil toplum kuruluşları ile lmega projelerle dünyanın gözbebeği potansiyele sahip Denizli'yi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Türkiye'nin 50 şehrine gittim. O şehirleri nasıl ayağa kaldırırız. Düşüncesinden hareketle oralara da destek oldum. Bu çalışmaları yaparken Denizli'de kazandığım bilgi birikim ve tecrübelerin çok faydası oldu. Allah nasip ederse hizmetin en güzelini Denizli'de yapacağız. Dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ımız var. Başbakanımızın davasına gönül verdik. Belediye başkanı olmak gibi bir hırsım yok. Hizmet için buradayım" dedi.



Parti çıkışında kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşa da kısaca hitap eden Cihan, büyük ilgi gördü.



Sezer Cihan'a basın açıklaması sırasında babası Ali Cihan ve annesi Keziban da eşlik etti.