AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Bakan Aday Adayı olan Harita Mühendisi Sezer Cihan, seçim turlarına hızlı başladı. Cihan, 6 mahallede yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren dev projesini açıkladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, resmi olarak yaptığı aday adaylığı açıklamasının ardından Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe, Anafartalar Sevindik ve Fatih Mahallelerini kapsayan seçim turuna çıktı.
Kalabalık bir heyet ile gerçekleşen ziyarette mahallelerde yaşayan vatandaşların ilgisi ile karşılandı.
Mahalle turlarında ilk olarak vatandaşlara kendisini ve Denizli Belediyesi dahil Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye genelinde sürdürdüğü çalışmalardan bahseden Cihan, 6 mahalleyi içine alan tam donanımlı hastane yapmayı planladığını açıkladı.
Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesine gidene  maddi ve manevi kayıplar yaşayabilecekleri üzerinde duran Cihan, “Denizli ekonomisinin can damarını oluşturan emekçi kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadıkları Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe, Anafartalar Sevindik ve Fatih Mahallelerini içine alan çok sayıda önemli projeler hazırladık. Bu projelerimizi zaman içinde sizlerle daha geniş platformlarda tartışacağız. Yapacaklarımızı anlatacağız. Bu bölgede sizlere yapılabilecek en büyük hizmet tam donanımlı hastane olacaktır. Bu hastane sizleri her açıdan rahatlatacaktır. Bunun için her türlü hazırlığımız tamam. Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezi yetki verir; sizlerin de desteği ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda verdiğimiz sözlerin tek tek yerine geldiğine sizler şahitlik edeceksiniz” dedi.
Mahallelerde yaşayan vatandaşların istek ve beklentilerini de dinleyen Cihan, 9 yıl sonra döndüğü doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için dua ve destek istedi.